iPad Pro på skrump

iPad Pro på skrump

Share

Apple er klar med en 9,7″ udgave af den stærke iPad Pro
 

Den nye 9,7″ iPad Pro vejer under et halvt kilo og har en ny professionel Retina-skærm med større lysstyrke, bredere farveområde, mindre genskin, Night Shift-tilstand og ny True Tone-skærmteknologi, der dynamisk justerer hvidbalancen.

En 64-bit A9X-processor sikrer ydeevne, der kan måle sig med bærbare computere og batteritid på en dag. Du får hurtigt internet via 802.11ac Wi-Fi med MIMO-teknologi samt LTE Advanced med op til 50 procent hurtigere mobilnetværk³og understøttelse af mange 4G LTE-bånd.

De fire højttalere leverer kraftig stereolyd og indbyggede sensorer justerer og optimerer automatisk lyden, uanset hvordan du bruger den.

Som på iPhone 6S er der 12-megapixels iSight-kamera med 4K-video samt forbedret 5-megapixels FaceTime HD-kamera på forsiden.

9,7″ iPad Pro lander i USA og en række andre lande d. 31. marts, men vi må vente til starten af april med at få den til Danmark. Den kommer i sølv, space grey, guld og en ny metallisk finish i rosaguld.

Se også:  iOS 10.2: Det får du i den nye iPhone-opdatering

Priserne starter ved 5.299 kroner for Wi-Fi-modellen og 6.399 kroner for WiFi + 4G-modellen. Begge iPad Pro-størrelser fås med 32 GB, 128 GB og nu også 256 GB hukommelse.

Som tilbehør fås Apple Pencil, der gør det muligt at tegne og tage noter med stor præcision, og der er også designet et Smart Keyboard, der passer til den nye iPad Pro. Det tynde tastatur skal aldrig oplades, og det kan nemt foldes sammen til et beskyttende Smart Cover. En ny Lightning til SD-kortkameralæser og et Lightning til USB 3-kameramellemstik gør det nemt at downloade billeder og videoer fra et digitalt kamera til iPad Pro, samtidig med at et nyt Lightning til USB-C-kabel og Apples 29 W USB-C-strømforsyning gør opladning hurtigere.

Se også:  Apple vil anvende 100 procent genbrugte materialer fremover

Apple Pencil fås til 829 kroner og Smart Keyboard i koksgrå til 1.399 kroner. iPad Pro Smart Cover i polyuretan og Silikone-etuier til 9,7″ iPad Pro fås til henholdsvis 399 kroner og 579 kroner i et udvalg af flotte nye farver.

Lightning til SD-kortkameralæser fås til 249 kroner, Lightning til USB 3-kameramellemstik fås til 329 kroner, Apples 29 W-strømforsyning fås til 399 kroner, Lightning til USB-C-kabel (1 m.) fås til 249 kroner og Lightning til USB-C-kabel (2 m.) fås til 329 kroner.

9,7" iPad Pro.

9,7″ iPad Pro.

 

Del denne