iPad Pro på skrump

iPad Pro på skrump

Share

Apple er klar med en 9,7″ udgave af den stærke iPad Pro
 

Den nye 9,7″ iPad Pro vejer under et halvt kilo og har en ny professionel Retina-skærm med større lysstyrke, bredere farveområde, mindre genskin, Night Shift-tilstand og ny True Tone-skærmteknologi, der dynamisk justerer hvidbalancen.

En 64-bit A9X-processor sikrer ydeevne, der kan måle sig med bærbare computere og batteritid på en dag. Du får hurtigt internet via 802.11ac Wi-Fi med MIMO-teknologi samt LTE Advanced med op til 50 procent hurtigere mobilnetværk³og understøttelse af mange 4G LTE-bånd.

De fire højttalere leverer kraftig stereolyd og indbyggede sensorer justerer og optimerer automatisk lyden, uanset hvordan du bruger den.

Se også:  Spar masser af penge: Her er ugens bedste elektronik-køb

Som på iPhone 6S er der 12-megapixels iSight-kamera med 4K-video samt forbedret 5-megapixels FaceTime HD-kamera på forsiden.

9,7″ iPad Pro lander i USA og en række andre lande d. 31. marts, men vi må vente til starten af april med at få den til Danmark. Den kommer i sølv, space grey, guld og en ny metallisk finish i rosaguld.

Priserne starter ved 5.299 kroner for Wi-Fi-modellen og 6.399 kroner for WiFi + 4G-modellen. Begge iPad Pro-størrelser fås med 32 GB, 128 GB og nu også 256 GB hukommelse.

Del denne