iOS 10.2: Det får du i den nye iPhone-opdatering

iOS 10.2: Det får du i den nye iPhone-opdatering

Share

Der er masser af nye emojis samt en smart opdatering i kameraet, og så får vi et par fejlrettelser og stabilitetsforbedringer i iOS 10.2. Men vi må desværre undvære den nye TV-app, som indtil videre kun er tilgængelig i USA

Det er den anden store opdatering til Apples mobile styresystem siden iOS 10 blev lanceret i september. Nyhederne er dog ikke helt så overrumplende denne gang, i hvert fald ikke for os uden for USA, der på nuværende tidspunkt må undvære den nye TV-app, som samler adgangen til TV-tjenester i en nemt overskuelig app. 

Den vel nok største nyhed er et væld af nye emojis. Der er over 100 nye af slagsen. De giver ikke bare flere muligheder for at udtrykke sig visuelt, men er også flottere og mere detaljeret designet end tidligere emojis. Dertil kommer et par nye fuldskærms effekter i beskeder – “celebration” og “love”.

Apple iOS 10.2 emojis.

Der er over 100 nye emojis i iOS 10.2.

Kameraet har også fået en lille opdatering, men du skal ind under indstillinger for at finde den. Den går i al sin enkelhed ud på, at du kan vælge at bevare de indstillinger du havde sidst du brugte kameraet, så det ikke bare starter i standard-indstillingen hver gang.

Apple iOS 10.2 kamera.

Du skal ind under indstillinger for at vælge at beholde indstillinger i kameraet.

Del denne