Home » Gaming & Konsoller » Usynligt skjold til din iPhone
Usynligt skjold til din iPhone

Usynligt skjold til din iPhone

Share

Tabt smartphone = ridser, smerte, tænders gnidsel, uretfærdighed. Derfor er der så mange, der køber tilbehør til deres iPhones eller lignende så som sokker eller tasker. Skærmene er jo så store som panoramavinduer, og de nærmest trygler om at få skrammer og ridser.

InvisibleShield er på trods af navnet ikke helt usynligt, men en tynd nylonagtig, kunstig hud, du klistrer oven på telefonen.

Den fås i både enkeltsidet og dobbeltsidet udgave, så du kan f.eks. nøjes med blot at beskytte forsiden med det åh-så-vigtige glas, eller også få bagsiden med, så hele telefonen er hyllet ind.

Det er besværligt at sætte InvisibleShield på, uden at der kommer fnug med. Det bedste du kan gøre, er at gøre det på et godt bord, du har tørret af med en fugtig klud. Så fnugfattigt som muligt.

Se også:  Nu kan du reparere din egen iPhone - Apple giver adgang til reservedele

Du vil nemlig kunne se den mindste smule støv, hvis det når at smutte med ind bag den klistrende del af InvisibleShield-filmen.

Når det først er lykkedes for dig at påsætte InvisibleShield-filmen, så har du en skærm, der er så godt som ridsefri. Du kunne måske være bekymret for, at det nedsætter følsomheden af skærmen, men det er ikke et problem.

Filmen yder en kende mere modstand over for fingerspidsen, men du skal vidst sidde i rigtig mange timer og nulre med telefonen, før det går hen og bliver et problem. Invisible Shield fås også til andre smartphones, f.eks. HTC Legend, HD 2.

Se også:  Ny iPad: Store forbedringer og dobbelt så meget lager til samme pris


Invisible Shield
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple
beskyttelse
iPhone
ishield

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S