Home » Mobiltelefon » Interview med OnePlus: Derfor er Nord CE det bedste mobilkøb lige nu
Interview med OnePlus: Derfor er Nord CE det bedste mobilkøb lige nu

Interview med OnePlus: Derfor er Nord CE det bedste mobilkøb lige nu

Share

OnePlus har netop lanceret den nye prisvenlige OnePlus Nord CE 5G. Men hvorfor vælge den fremfor alle de andre glimrende konkurrenter i prissegmentet? Vi fik en snak med Tuomas Lampen, Head of Strategy hos OnePlus Europe …

Med Nord-serien har OnePlus kastet sig ind i kampen på mellemklasse-mobilerne, indtil videre med stor succes. Den første OnePlus Nord, som kom sidste år, solgte overraskende godt, ikke mindst i Danmark, hvor den har været blandt producentens største salgshit. Nu er OnePlus så klar med Nord CE 5G, der går endnu et lille skridt ned ad prisstigen.

Men hvad er det så egentlig, at OnePlus kan bidrage med i denne priskategori, og er det her, producenten fremover vil lægge sine kræfter? Vi fik svar på det, og meget andet, da vi talte med Tuomas Lampen, Head of Strategy hos OnePlus Europe.

Hvorfor har OnePlus valgt at fokuserer på netop dette prissegment?
“OnePlus’ primære mission er at udbrede fantastisk teknologi til verden. OnePlus Nord er en udvidelse af vores “Never Settle”-mantra om at skabe den bedste brugeroplevelse i mellemklasse-segmentet og derved kunne dele vores teknologi med endnu flere brugere rundt omkring i verden. Som den seneste tilføjelse til Nord-serien er Nord CE 5G det næste skridt i vores mål om at gøre OnePlus-oplevelsen mere tilgængelig.”

Hvorfor skulle købere vælge OnePlus Nord CE i stedet for andre glimrende konkurrenter i samme prisklasse?
““CE” står for “Core Edition”. Som navnet antyder, fokuserer mobilen på at give en fantastisk dagligdagsoplevelse. Vi har destilleret den originale Nord ned til dens basale elementer og tilføjet et par ekstra features for at skabe en stærk hverdagsmobil til en endnu mere overkommelig pris. OnePlus Nord CE 5G leverer en hurtig og flydende brugeroplevelse samt stærke kernefunktioner, bakket op af den OnePlus-kvalitet som brugerne kender og elsker.”

Se også:  Xiaomi Mi 11 Ultra [TEST]: Et monster af en kameramobil

Mobilen har en imponerende række af stærke features. Der er 64 MP hovedkamera med stor detaljegrad, et 119-graders ultravidvinkel-objektiv og et monokrom-kamera. Vi har også givet Nord CE en 90 Hz AMOLED-skærm med 0 FHD+-opløsning. Det hele drives af et Snapdragon 750G 5G chipset, der gør, at mobilen kan udnytte den høje frame rate til fulde. Dertil kommer et 4.500 mAh batteri med Warp Charge 30T Plus, som lader fra 0 til 70% på blot en halv time, så du kan anvende mobilen uden at bekymre dig om strømforbrug.

5G-forbindelse sikrer samtidig, at mobilen ikke bare er god nu men også sikret til fremtiden. Nord CE er en af vores mest prisvenlige muligheder for 5G. Derudover er det den slankeste og letteste OnePlus-mobil siden OnePlus 6T og kommer desuden med 3.5 mm jackstik til hovedtelefoner, der giver lidt ekstra til hele brugeroplevelsen.

Er mellemklassen så det primære fokus for OnePlus fremover, efter Nords store succes? Er det her pengene ligger?
Hos OnePlus er vores produkt-strategi og udvikling altid drevet af vores brugeres behov. Vores mål er at opretholde en stabil og sund vækst på den lange bane, og vi føler, at det at gøre vores produkter og teknologi tilgængelige for en bredere gruppe af brugere, er den rette vej til denne vækst.

Se også:  4 gode råd til dit barns første smartphone

Vores målsætning hos OnePlus er imidlertid at levere en god grundoplevelse. Vi anvender vores “Never Settle”-tilgang, når vi designer alle vores produkter. Kernen af dette mantra er en forpligtelse til at levere en bedre oplevelse – sammenlignet med hvad man ellers kan få i et givent prissegment. Vi fokuserer først og fremmest på oplevelsen og vælger de nødvendige komponenter for at opnå vores mål. Vi lagde mærke til, at mange produkter i mellemklasse-segmentet ikke leverer en ordentligt oplevelse, når det kommer til essentielle hverdagsbehov som fx opladning. Så for at levere en bedre brugeroplevelse med en mellemklasse-mobil, har vi set på, hvordan vi kan forbedre almindelige brugerscenarier.

Hvordan adskiller Nord-serien sig fra N-serien?
“N-serien er en del af vores OnePlus Nord produkt-serie, som sigter mod at gøre OnePlus-oplevelsen mere tilgængelig via gode enheder til overkommelige priser.”

Hvad er fremtidsplanerne for Nord-serien?
“OnePlus Nord er en stor del af OnePlus’ globale diversificerings-strategi, der sigter mod at tilbyde flere produkter i flere priskategorier. Vi vil fortsætte med at tilbyde forskellige produkter spredt over forskellige prisklasser for at gøre OnePlus-oplevelsen mere tilgængelig”, slutter Tuomas Lampen.

AOD er i fuld gang med at teste den nye OnePlus Nord CE 5G. Du kan forvente en anmeldelse af mobilen her på siden i nærmeste fremtid. I mellemtiden kan du læse mere om mobilen her, eller læse vores anmeldelse af OnePlus Nord her, eller af OnePlus 9 Pro, den nyeste topmobil fra OnePlus her.


TAGS
OnePlus
oneplus nord
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S