Home » Bilen » Internetradio her der, og alle steder
Internetradio her der, og alle steder

Internetradio her der, og alle steder

Share

Musik til dig i alle situationer

Sagemcom gør det let, at høre musik overalt i hjemmet med deres nyeste internetradio RM50 med FM-modtager. Det at den understøtter trådløse netværk, gør i hvert fald at der ikke skal tænkes på kabeltrækning. Den indbyggede WPS understøttelse sikrer automatisk parring med understøttede routere, lettere kan det vist ikke blive.

Med denne internetradio og andre ligeså, åbner der sig en verden af vellyd og velsagtens også det modsatte fra mere end 13.000 forskellige radiokanaler fra hele verden. Der vil med andre ord være mulighed for, at for at høre musik om du monterer en sauce eller høvler løs i værkstedet.

Lyden skulle der være kælet for i denne internetradio, der anvender lukkede højttalere med basventiler. Udseendet er heller ikke værst, den minder svagt om en langtrukket tehætte. Det er nu nok ikke de fremmeste egenskaber man leder efter ved en radio.

Der følger en lille fjernbetjening med RM50, men det store og tydelige display kan selvfølgelig også betjenes via knapperne på radioen. Skulle det være en af de dage hvor radioen kun spytter fin ske fusionsjazz ud af værste skuffe kan der streames musik fra computeren. Usb enheder såsom eksterne højttalere og hovedtelefoner kan også slutte til efter behov. Er musikken tilfredsstillende men det kniber med at vælge, eller det eksempelvis ønskes at høre lidt varieret musik kan man anvende Smart Random funktionen der automatisk skifter mellem de foretrukne radiostationer.

Udover de rene musikfunktioner til længerevarende lytning fungerer Sagemcom RM50 også som clockradio med dobbelt alarm, søvn og snoozefunktion.

Den vejledende udsalgspris er på 750 kroner.


TAGS
FM-radio
Internetradio
ip-radio
Sagemcom RM50

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S