Home » Internet » Internet Explorer 9 skal være den bedste browser
Internet Explorer 9 skal være den bedste browser

Internet Explorer 9 skal være den bedste browser

Share

Noget tyder på, at Microsoft har valgt at stramme sig gevaldigt an med deres næste browser

Selvom om Internet Explorer stadig ligger i front som den mest brugte browser på markedet er det langt fra den hurtigste eller den teknologisk mest kompetente. Browsere som Firefox, Safari og Google Chrome ligger langt foran på mange områder.

Måske fordi Microsoft nu frygter at tabe markedsandele efter at EU Kommissionen har forlangt frit browservalg i Windows 7 tyder, har IT-giganten endeligt valgt at komme ind i kampen og lave en browser, som kan følge med de andre.

Et af de punkter hvor Internet Explorer seriøst har haltet efter er på hastigheden. Med den niende version bliver browseren imidlertid udstyret med en accelerationsfunktion, som er baseret på Microsoft’s Direct2D og skulle udnytte computerkraften langt bedre end andre browsere. Samtidig skulle den være i stand til at læse Javascript langt hurtigere end tidligere.

Se også:  Microsofts nye computer viser Windows-verdenen fra den lette og prisvenlige side

Folk som arbejder med flere forskellige browsere har sandsynligvis lagt mærke til at Internet Explorer har tendens til at vise indholdet meget anderledes end andre browsere. Det har Microsoft nu også valgt at gøre noget ved. Kompatibiliteten mellem Internet Explorer 9 og andre browsere skal således være meget bedre. Det er især gode nyheder for webdesignerne.

Microsoft er først for nyligt gået igang med arbejdet på den nye browser, så der kommer nok til at gå lidt tid før den er ude.


TAGS
internet explorer
Microsoft

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S