Home » Gaming & Konsoller » Lækker teknik: Shadow Ghost
Lækker teknik: Shadow Ghost

Lækker teknik: Shadow Ghost

Share

Hvis du følger ivrigt med i tech-verdenen, har du måske hørt om Shadow

Det er en tjeneste fra det franske firma Blade, og den gør brugerne i stand til at tilgå deres egen personlige “Shadow,” et virtuelt hostet miljø på en server, der kører Windows 10, og som fungerer som erstatning for en dyr gamer-pc.

Shadows servere bliver kontinuerligt opgraderede med det nyeste hardware, hvilket sikrer, at ydelsen altid er i top. Brugere kan downloade ethvert spil på deres egen Shadow og spille dem på maksimale indstillinger, og streame input og feedback til og fra serveren.

Med dette in mente kommer vi til Blades seneste innovation: Shadow Ghost. En erstatning for den aldrende Shadow Box. Ghost er designet til at blive koblet på et tv og give dig high end-gaming direkte fra sofaen uden den dertil høje pris. Den kræver en hurtig internetforbindelse for at køre ordentlig, og Blade anbefaler minimum 15 MB/s. Det grafiske er dog aldrig et problem, selv hvis din internetforbindelse kæmper med at holde frame raten oppe, så vil teksturer altid se fantastiske ud.

Se også:  Star Trek-stjerne fik ønske opfyldt – blev begravet på rumstation

Taget i betragtning, hvor meget bredbånd Ghost æder, så er det ikke alle multiplayer-spil, der er passende at køre på den, men den er formidabel til solo-gaming. Den kan nemt nå 60 fps ved 4K og 144 fps ved 1080p. Everspace ser fantastisk ud på et 50” tv i high definition og uden nogle latency-problemer på en 30 MB/s-forbindelse. Ghost har indbygget Bluetooth og bruger kun 5 W – meget mindre end en gennemsnitlig gamer-pc.

Stilstand

Ghost har ingen blæsere – den har faktisk ingen bevægelige dele. Ved at bruge passiv køling hævder Shadow, at den aldrig vil overophede – og sandelig efter flere timers testbrug, var den stadig helt kølig. Resultatet er en næsten lydløs enhed.

Se også:  Corsair K100 RGB Platinum Optical [TEST]: Myriader af funktioner
Forbindelser

På bagsiden har Ghost fire USB-porte til eksternt udstyr, HDMI 2.0 til at forbinde til et tv, et 3,5 mm hovedtelefon jackstik og en Ethernet-port. Den har også dual band Wi-Fi, men taget enhedens brugsscenarier i betragtning, er det bedst at holde sig til en kablet forbindelse.

Minimal model

Det er en lille enhed, der vejer mindre end 200 gram og er kun ca. 5 cm høj. Ghost er designet til at vække mindst mulig opsigt, og den eneste indikation på, at den er tændt, er en enkelt rød LED, der sender lys ud fra undersiden af enheden.


TAGS
Blade
Gaming
server

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S