Home » Bilen » Internet-tv i en boks
Internet-tv i en boks

Internet-tv i en boks

Share

Med Boxee Box kan du se internet-tv eller streame direkte fra dit netværk til dit tv. Produktet har et spændende design, men virker stadig lidt nørdet at bruge

Boxee Box fra D-Link er et lidt specielt produkt. Det er en lille skævt designet sort boks med ganske få stik/forbindelser på det, der udgør bagsiden. Faktisk er der kun et netstik, et hdmi-stik, lydindgang og strømstik. På siden er der så også et stik til sd-kort, og det er så det.

Boxee Box er en medieafspiller, også kaldet en dma, digital media adapter, og D-Link har gjort meget ud af at sælge den som en brugervenlig enhed til at streame indhold fra såvel computer som internet.

Underlig resetfunktion

Den enhed, vi fik til test, havde tidligere været ude til test, og det betød, at vi var nødt til at resette den til fabriksindstillingerne, og det var ikke helt så let, som vi havde håbet.

Faktisk måtte vi online for at finde en fremgangsmåde for at klare det, og selv da vi havde fundet og fulgt den, så gik det ikke glat. Vi endte på en skærm med billedet ’Loading’, og det var først, da vi genstartede Boxee Box to gange, at den startede op og endte i den menu, der guider brugeren igennem opsætningen.

Men så gik det også let. Vi kom hurtigt på det trådløse netværk, og vi fik hurtigt oprettet en konto hos Boxee Box, som bruges til de mange sociale funktioner, som Boxee Box indeholder.

Se også:  Musikstreamere [STORTEST]: Få smart musikstreaming i dine gamle højttalere

Men det spændende ved Boxee Box er ikke de mange sociale funktioner. Det spændende er, hvor let den er at betjene, og om den ren faktisk fungerer.

Dma-enheder findes der efterhånden en masse af, og de er næsten alle ret svære at betjene og rimelig begrænsede i funktionalitet.

Sidstnævnte kan vi absolut ikke beskylde Boxee Box for. Så snart den er startet op, så dukker der en masse muligheder op. Menu for billeder, musik, film og tv-shows dukker op, og naturligvis er der menuer for indstillinger og lignende.

Ved første øjekast ser det hele let ud, men det kan faktisk være lidt besværligt at navigere rundt i menuerne. Ikke mindst var det forvirrende at skulle baglæns i menuerne, da der ikke var en tast på den specielle fjernbetjening, der sagde ”tilbage”. Det viste sig, at et tryk på menu-knappen var tricket.

Igen så skete der noget, når vi var inde i for eksempel menuen med tv-shows. Det var ikke altid til at se, om vi rent faktisk også kom tilbage i menuerne, selvom det viste sig, at det gjorde vi faktisk.

Masser af potentielt indhold

Boxee Box giver dig en masse potentielt indhold fra internettet. Men så let skulle det dog langtfra gå. Det lykkedes ikke for os at finde film via menuen ’Movie’. Det kan godt være, at det var nødvendigt at købe adgang til den slags tjenester, men så vil jeg påstå, at det kunne vi lige så godt gøre via vores tv-udbyder.

Se også:  Her får du den billigste tv-pakke

Tv-shows var ikke meget bedre. Eller rettere – her fandt vi faktisk en del gratis indhold, men ikke noget, som vi ikke kunne finde på YouTube eller tilsvarende steder. Det var dog samlet fint her og organiseret pænt i kategorier.

Vi oplevede dog et par gange, at det indhold, vi gerne ville se, ikke kunne vises uden for USA.

Så der er masser af potentielt indhold med Boxee Box, og via menupunktet ’App’ kan du finde flere, herunder også et par danske podcasts fra DR. Så på den måde er Boxee Box en udmærket dma, og den er rimelig let at betjene, dog er menuen lidt bøvlet at finde rundt i.

Boxee Box giver dig dog også mulighed for at streame indhold fra computere på dit lokale netværk, ligesom en standard-dma. Her er Boxee Box hverken værre eller bedre end andre dma’er, som vi har testet.

Helt generelt kunne vi dog rigtig godt lide Boxee Box. Det er dog lidt ærgerligt, at den ikke har en dansk indstilling, der gør, at den i højere grad tager hensyn til danske forhold.


Boxee Box by D-Link
  • Funktionalitet
  • Pris
3

Alt om DATA siger

Flot design gør ikke alt, og det samme kan vi sige om gode ideer. Boxee Box er stadig for nørder og ikke så letbetjent, som vi kunne ønske.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Boxee Box
D-Link
Mediecenter
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S