Home » Transport » Nu får de danske biler indbygget internet
Nu får de danske biler indbygget internet

Nu får de danske biler indbygget internet

Share
 

I samarbejde med Vodafone kan YouSee nu sende de første biler med indbygget WiFi ud på de danske landeveje. Allerede i 2020 forventer YouSee, at en kvart million danske biler har indbygget adgang til en WiFi-løsning fra YouSee

Vi danskere er online det meste af dagen og vant til at have WiFi i huset, på vores arbejdsplads og når vi bor på hotel. Det er derfor oplagt, at internet nu også bliver integreret i bilen, og allerede fra denne uge triller de første nye biler ud på de danske landeveje med indbygget WiFi fra YouSee.

”Vi ser ind i en fremtid, hvor alle ting og dimser er forbundne, også kaldet Internet of Things, og hvor selvkørende biler sandsynligvis bliver en selvfølge. Nu tager vi første skridt på denne rejse og integrerer sammen med Vodafone internet i bilen. I første omgang bliver løsningen tilgængelig i dyrere Mercedes-modeller, men ambitionen er, at WiFi-løsningen fremover skal findes i alle slags biler, både store luksusbiler og små bybiler. Allerede i løbet af det næste halve år forventer vi, at Opel og Ford vil tilbyde YouSees indbyggede WiFi-løsning i deres biler,” fortæller Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

Se også:  Få en lidt smartere bil

Han forudser, at ca. 250.000 danske biler i 2020 vil have adgang til en indbygget WiFi-løsning fra YouSee, når de forlader fabrikken, og i flere europæiske lande er internet allerede standard i nye biler. Det er dog første gang, at danske biler nu får et indbygget WiFi hotspot og dermed overflødiggør mobile modems, adaptere eller løse simkort.

TAGS
Bil
Internet
Yousee

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022