Home » TV » Intelligent tv fra Toshiba
Intelligent tv fra Toshiba

Intelligent tv fra Toshiba

Share

Med den nye REGZA XV-serie har Toshiba forsøgt at skabe en mere ”intelligent” TV-oplevelse.

Nogen ville måske hævde, at tv-kiggeri sjældent er det mest intelligente. Ikke desto mindre er Toshiba dog blandet dem, der vælger at markedsføre sig med det de kalder ”intelligent tv”. Årsagen ligger nu givetvis også mere i funktionerne, end det man måtte vælge at fylde i tossekassen.

Fundamentet i Toshibas REGZA XV-serie er den nye MetaBrain-motor – en simpel chip-løsning, som er i stand til at håndtere en lang række teknologier samtidig. Det gælder eksempelvis Resolution+, som giver et veldefineret HD-billede, Active Vision M100HD Pro, som giver bedre farveovergang samt høj støjreduktion og den nye AutoView-funktion, som gør det muligt for brugeren at optimere billedet uanset indhold eller forholdene i rummet.

Derudover byder serien på den nye Dolby Volume, som er en intelligent lydteknologi, der sikrer, at lydniveauet er konstant uanset indhold. Ifølge Toshiba skulle man dermed slippe for at justere lydniveauet, når man skifter kanal, eller at skrue ned, når reklamerne drøner ind over skærmen.

Af andre features kan nævnes: USB-, JPEG-, MP3- og DivX-understøttelse, SD-indgang, 4xHDMI indgange, integreret digital turner, 1920x1080p HD-opløsning, Toshiba Game Mode, som forhindrer lag, når man spiller, og Audyssey-højtalerteknologi, der skaber et sonisk ’sweet spot’, som skulle sikre, at lyden kan høres i hele rummet.

REGZA XV-serien er i handlen nu.


TAGS
intelligent tv
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S