Home » Promotion » Intelligent smartphone i elegant design: Samsung Galaxy S21 Ultra tager mobiloplevelsen til næste niveau
Intelligent smartphone i elegant design: Samsung Galaxy S21 Ultra tager mobiloplevelsen til næste niveau

Intelligent smartphone i elegant design: Samsung Galaxy S21 Ultra tager mobiloplevelsen til næste niveau

Share

 Annonce 

Den er elegant og stilfuld udenpå, men indeni gemmer Samsung Galaxy S21 Ultra 5G på enorme kræfter. Ved hjælp af kunstig intelligens kan mobilen lære dine vaner at kende og tilpasse sig, så du får den optimale skærmoplevelse, batteritid og fotokvalitet

Galaxy S21 Ultra 5G har et stilrent og harmonisk design. Det kraftfulde kameramodul på bagsiden glider i et med mobilens kant, så det fremstår som en integreret del af dens krop.

Bagsiden er skabt i hårdført glas med en særlig mat finish, som giver et stilfuldt look og forhindrer, at fedtfingre sætter sig tydeligt. Mobilen fås i faverne sort og sølv, og den har en IP68-certificering, som sikrer at den modstår vand og støv.

Den store 6,8″ skærm fylder hele fronten. Der er stort set ingen spildplads, og derfor bevarer Galaxy S21 Ultra 5G en håndterbar størrelse. Den er nem at have i lommen og ligger godt i hånden. Og så er fingeraftryklæseren blevet større, så det er nemmere at logge ind.

Altid det optimale billede

Den utrolig lysstærke skærm anvender Samsungs egen Dynamic AMOLED 2X-teknologi, som gør den i stand til at tilpasse opdateringshastigheden til det indhold, den viser.

Er der tale om et statisk billede, kan mobiltelefonen skrue helt ned på 11 Hz; er det i stedet et hæsblæsende racerspil, kan den gå op på 120 Hz. Det hele i skærmens maksimale opløsning, WQHD+.

Ved at justere hastigheden får du altid den optimale skærmoplevelse, uden at mobilen bruger mere strøm end højst nødvendig.

Galaxy S21 Ultra 5G er forsynet med et stort 5000 mAh-batteri, som leverer strøm nok til selv de lange dage med heftig mobilaktivitet. Ved hjælp af kunstig intelligens er mobilen i stand til at justere strømforbruget efter dine brugsvaner, så du får det optimale ud af kapaciteten.

Fuld af kræfter

Med adgang til 5G og det nye Wi-Fi 6E får du den hurtigst mulige internetforbindelse. Du kan streame spil, hente store filer og bruge din mobil som et kraftfuldt hotspot helt uden problemer.

Med Samsungs nye Exynos-processor er der skruet gevaldigt op for regnekræfter, grafisk ydelse og ikke mindst kunstig intelligens, som er over 200 procent højere end nogensinde tidligere.

Det præger hele brugeroplevelsen, som har dig og dine behov som det altoverskyggende fokus. Mobilen lærer dig at kende og tilpasser oplevelsen, så du får det optimale ud af den, hvad enten du er hjemme, på arbejde, på farten eller om du træner, chatter, gamer, eller hvad du ellers foretager dig.

En pen giver nye muligheder

Vil du skrive noter, tegne eller redigere billeder i hånden, er det muligt på Galaxy S21 Ultra 5G.

Det er den første smartphone i Samsungs serie af Galaxy S-mobiler, der understøtter pen. I skærmen er teknologi fra Wacom, som gør, at den kan modtage input fra en pen med høj præcision.

S-Pennen købes som tilbehør. Den kan fås separat eller sammen med et cover, der holder fast på den og sørger for, at du altid har den ved hånden.

Pennen kræver ikke batteri, så du er klar til at skrible til hver en tid.

Et væld af funktioner

Samsung har i forvejen et væld af smarte pen-funktioner, kendt fra Galaxy Note-mobilerne og flere af producentens tablets. Mange af disse funktioner er også tilgængelige i Galaxy S21 Ultra 5G.

Du får eksempelvis et fantastisk noteværktøj med direkte sky-synkronisering i form af Samsung Notes, som også er i stand til at konvertere dine håndskrevne kragetæer til digital tekst samt organisere dine noter og gemme dem som Word, pdf og PowerPoint.

Dertil kommer muligheder for at skære skærmklip ud, tegne på skærmen, oversætte tekst og meget andet.

Du kan læse meget om disse funktioner og om mobilen i det hele taget i vores store test af Samsung Galaxy S21 Ultra:

Samsung Galaxy S21 Ultra [TEST]: Stil, styrke og stjernegodt kamera

Kvalitetslyd til alle situationer

Som perfekt tilbehør til din Samsung-mobil kan du købe Galaxy Buds Pro. De nye vand- og svedtætte earbuds giver en intelligent lydoplevelse, tilpasset situationen. Adaptiv noise cancelling justerer den aktive støjreduktion efter omgivelserne, mens Conversation Mode åbner for stemmer, hvis du selv eller andre taler.
Adskilt bas- og diskant-enhed sikrer fyldig og detaljerig lyd, mens Dolby-teknologi giver placeringsfølsom lyd, som følger den retning du vender hovedet. Genialt til film og spil.


TAGS
annonce
promotion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S