Home » Andet » Intelligent robotstøvsuger finder ud i hjørnerne
Intelligent robotstøvsuger finder ud i hjørnerne

Intelligent robotstøvsuger finder ud i hjørnerne

Share

LG Hom-bot er en toptunet robotstøvsuger med to kameraer og ultralydssensor, som kortlægger dit hjem og registrerer forhindringer for at finde frem til smudset selv i boligens fjerneste afkroge

Den rektangulære form, de ekstra lange børster og LG’s Corner Master-teknik skal gøre det muligt for robotstøvsugeren at støvsuge perfekt – selv i hjørnerne. Læg dertil den indbyggede turbofunktion, der automatisk øger børsternes hastighed, når støvsugeren registrerer, at den er på et gulvtæppe.

Finder rundt i hjemmet med et virtuelt kort

I modsætning til andre robotstøvsugere har topmodellen Hom-bot Square DualEye to indbyggede kameraer, der tilsammen skaber et kort over dit hjem. Den lærer således at navigere bedre i hjemmet og ikke støvsuge tilfældige steder. Derudover er alle modeller udstyret med ultralydssensorer, der hjælper støvsugeren til at beregne afstanden til forhindringer, så den ikke kolliderer med vægge, møbler og andre ting i hjemmet, eller ved et uheld falder ned af trappen.

Se også:  LG CineBeam HU80KSW [TEST]: Kast biografbilledet op i loftet

Det virtuelle kort lader støvsugeren huske, hvor den tidlige har været og kan begynde forfra på samme plads, hvis man skulle have brug for at løfte eller flytte den. Det samme sker, hvis den er på lavt batteriniveau og har brug for at genoplades. Da tager Hom-bot Square af egen kraft hen til ladestationen og fortsætter med at støvsuge, der hvor støvsugningen blev afbrudt før opladning.

Robotstøvsugeren har også en ekstra stor og lettømmelig støvbeholder samt et tilbehørssæt med mikrofiberklude og en monteringsplade til effektiv afstøvning af hårde gulve.

LG Hom-bot Square vil blive lanceret i fire forskellige modeller på det danske marked i foråret med en pris op til cirka 5.495 kroner for topmodellen med komplet tilbehørspakke. De fås i farverne Ruby Red, Mirror Black og Italian Red samt LG Hom-bot Square SingleEye i Titan Silver.

Se også:  Vind en intelligent robotstøvsuger, der tømmer sig selv

TAGS
LG
robotstøvsuger
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S