Home » Robot » Intelligent robotplæneklipper med stor power
Intelligent robotplæneklipper med stor power

Intelligent robotplæneklipper med stor power

Share

De nye Cub Cadet XR5-modelller kan let programmeres via farvetouchdisplay, og er du bange for at hunden eller havemøblerne bliver ramt, har robotplæneklipperen 360-graders sensordetektering

De automatiske plæneklippere ender ofte med at stå stille fordi græsset er for højt, eller fordi opsætningen er gået galt.

Cub Cadet har gjort programmering af robotplæneklipperen lettere med bl.a. et godt farvedisplay, givet den styrke nok til at klippe op 10 cm højt græs og gjort den ægte terrængående.

Stor styrke

Med evnen til at tackle skråninger på op til 45% klarer de nye XR5-modeller selv udfordrende haver. Dette gælder også, når det kommer til klipning: XR5 har en klippebredde på 21 cm og kan endda klippe tykt, højt græs op til en højde på 10 cm (variabelt justerbar fra 20 til 100 mm). Det suppleres med kantklipning. XR5-modellerne kan nemlig klippe ud over kanten af hjulet, så man slipper for besværet ved at klippe kanter manuelt.

Se også:  Bower & Wilkins Formation Audio [TEST]: Dyr musikstreamer imponerer
Nem programmering

Robotplæneklipperen kan programmeres via et 4,3 ”LCD-farvetouchdisplay med høj opløsning, og er du bange for at hunden eller havemøblerne bliver ramt, har Cub Cadets 360-graders sensordetektering. Den reagerer også på berøring og kan i alle retninger og undgår derfor forhindringer godt.

Miljøvenlige og støjsvage

Udstyret med 2,8 Ah (XR5 1000) eller 4,9 Ah (XR5 2000) batterier er de nye XR5 robotklippere lige så kraftige, som de er miljøvenlige. De nye modeller har 120 minutters klippetid på op til 2.000 kvadratmeter anbefalet græsareal. Der kan defineres op til 4 uafhængige klippezoner i alt. Den kulfri motorteknologi gør også XR5 modellerne er særdeles støjsvage (mindre end 60 dB). Dette lave støjniveau betyder, at din robotplæneklipper kan klippe når som helst på dagen.

Se også:  Philips Hue præsenterer et væld af nye produkter og funktionsopdateringer

Flot finish

Det flydende klippedæk skal også kunne klippe ujævne græsplæner problemfrit og tilpasse sig ujævne overflader, så man får en flot finish, selv i vanskeligt terræn.

En selvrensende funktion på klippedækket og hjulene minimerer den nødvendige vedligeholdelse.

De nye Cub Cadet XR5-modeller (XR 1000 og XR 2000) er på markedet nu til fra 10.995 kroner.


TAGS
robotplæneklipper
smart hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S