Intelligent parkeringsteknologi

Intelligent parkeringsteknologi

Share

Danskerne er glade for at spare både tid og penge på parkering. Mobiltjenesten EasyPark registrerede i 2016 hele 71 procent flere parkeringsbetalinger via appen end i 2015, og man forventer endnu flere brugere i år, hvor Parking Guidance-teknologien lanceres.

Den henviser bilister til ledige parkeringspladser og er dels udviklet i samarbejde med DTU, og dels opnået via strategiske opkøb.

”Vi ved, at danskerne vælger vores app til at betale for parkering, fordi de kan spare tid og opleve større fleksibilitet i deres travle hverdag. Der er mere end nogensinde behov for at kunne købe sig til ekstra tid – og det er netop dét behov, vi rammer med vores løsning,” siger Lasse Barsholm, der er landechef for EasyPark i Danmark.

Se også:  Sony tager billedkvaliteten til nye højder med Crystal LED

EasyParks vision kan koges ned til ”find and pay” – det skal være lettere for bilister at finde ledige parkeringspladser og nemt at betale for parkeringen. Derfor er mobiltjenesten på vej med teknologi, der kan guide bilister hen til ledige parkeringspladser ved hjælp af algoritmer og analyser baseret på konkrete trafikmønstre.

Del denne