Home » Hovedtelefoner og højttalere » Intelligent headset måler din puls i øret
Intelligent headset måler din puls i øret

Intelligent headset måler din puls i øret

Share

Jabra Sport Pulse Wireless er verdens første headset med integreret pulsmåler. Det kommer med en Sport Life App, der hjælper dig i din træning

Det vrimler frem med firness-armbånd, som er i stand til at måle din puls på hpndleddet. Men præcisionen er ikke optimal, når man måler på den måde. Med Sport Pulse Wireless har Jabra skabt en anden løsning. Det nye headset har biometrisk in-ear pulsmåler, som måler din puls i øret.

Jabra har bedt Campbell University i North Carolina, USA om at gennemføre en uafhængig test, med henblik på at kunne dokumentere kvaliteten af pulsmåleren til fitness og aktiv brug. Den omfattende test bestod blandt andet af løb på løbebånd, hvor Jabra Sport Pulse Wireless blev testet op imod en medicinsk elektrokardiogram måler (EKG). Resultaterne viste en imponerende præcision med en korrelation på 99,2%.

Se også:  Ny lyntest kræver kun et pust og giver svar på to minutter

Intelligent træning

Med de nye Sport Pulse Wireless ørepropper følger Jabra’s Sport Life App, som sammen med den integrerede pulsmåler giver dig mulighed for at planlægge, følge og løbende evaluere og optimere din træning. Med Sport Pulse Wireless og Sport Life app’en kan du teste din ydeevne, tilpasse træningen efter din hjerterytme og sætte nye mål baseret på distance, tid eller forbrænding.

Ørepropperne er indkapslet i en skal af kulstoffibre, og er både sved- og stormsikrede, så du aldrig behøver at springe træningen over. Ergonomic Audio Response Science-teknologien samt medfølgende earwings garanterer et sikkert og komfortabelt fit i et kompakt letvægtsdesign, så du kan fokusere på at opnå og sætte nye mål for din træning.

Se også:  Kunstig Intelligens skal understøtte effektiv akut diagnosticering

Sport Pulse Wireless vil være i butikkerne til oktober til en pris på 1.599 kroner.


TAGS
fitness
Headset
jabra
pulsmåler
sundhed
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S