Home » Processor » Intel Sandy Bridge går op til 4.9GHz
Intel Sandy Bridge går op til 4.9GHz

Intel Sandy Bridge går op til 4.9GHz

Share

Intel har netop demonstreret, hvad du kan presse ud af deres næste processorer, som er lige om hjørnet

Noget tyder på, at vi kan forvente seriøse hastighedsforbedringer, når Intel Sandy Bridge kommer på markedet om cirka tre måneder, selvom snakken mest har gået på integreret grafik og lavere strømforbrug.

Ved en testkørsel har Intel netop demonstreret, hvordan deres førstkommende Sandy Bridge modeller kan presses op til hæsblæsende 4.9GHz ved almindelig luftkøling.

Der er dog ikke tale om gennemsnits-cpu’en til hjemmecomputeren, men om ”entusiast”-modeller, der er beregnet til overclocking. Intel vil ikke afsløre hvor meget den originale clockfrekvens er. Alligevel er det imponerende, at de går så højt op uden ekstraordinær vandkøling eller lignende.

Som det er blevet stilen for tiden, skulle Intel da også lige påpege, hvor overlegen denne hastighed er i forhold til konkurrentens. Resultatet er således bedre end en 12-kernet Opteron fra AMD. På samme vis demonstrerede AMD for nyligt, hvordan deres kommende Fusion-processorer på 9W kunne slå en kraftig Intel Core i5.

Det viser dog ikke det helt store, når producenterne måler deres nye teknologi op imod konkurrentens gamle. Mere spændende bliver det at se, hvordan Intels nye Sandy Bridge processorer vil gøre sig imod AMDs nye Fusion-processorer. Det får vi lov til i starten af næste år.

Læs mere om Sandy Bridge her.


TAGS
4.9GHz
clockfrekvens
Fusion
overclocking
Sandy Bridge

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S