Home » Lagerenheder » Intel X25-M G2 160GB
Intel X25-M G2 160GB

Intel X25-M G2 160GB

Share

På trods af en relativt lav sekventiel ydelse er det stadig et hurtigt drev, der yder glimrende taget valuta for pengene, ydelse og kapacitet i betragtning.

Når Intel beslutter sig for at tage en teknologisk udfordring op, spilder man ikke tiden ved at fedte lidt frem og tilbage. Man knuser problemet med militærmagt.

Men med Intels styrke følger der også en vis klodsethed. Man kan af og til se det enorme bureaukrati døje med at skifte retning, når det er påkrævet.

Det var tilfældet med Intels tidlige ssd-drev, der led under en hurtigt dalende ydelse. For nylig meddelte Intel, at ejere af de første generationer af drev ikke modtager opdateringer, der understøtter TRIM-kommandoen. Ikke så fikst.

Se også:  SSD'er [STORTEST]: Få fart på computeren med lynhurtige ssd-drev

Andengenerations-drevet, 160GB X24-M, fik derimod naturligvis TRIM-opdateringen. I mellemtiden forblev X25-M’s styrke i form af læse/skriveydelse intakt. Se blot de flotte 4k-testtal og konkurrencedygtige resultater ved applikationer i den virkelige verden.

På trods af den relativt lave sekventielle ydelse under 100MB/s er det stadig et hurtigt drev, og det yder glimrende i vores oversigt over valuta for pengene, ydelse og kapacitet. Resultaterne bliver endnu mere imponerende, når man tager i betragtning, at vores testdrev ikke er splinternyt.


<a href="http://www.altomdata.dk/tags/intel" title="Mere indhold om intel">Intel</a> X-25-M 160GB
4

Alt om DATA siger

Drevet her har et fremragende læsegennemløb og ditto vilkårlige ydelsesresultater. Den har en dokumenteret langtidsydelse og nyder godt af Intels opdateringssupport.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
intel
SSD
trim

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S