Home » Lagerenheder » Intel X25-V 40GB
Intel X25-V 40GB

Intel X25-V 40GB

Share

Intels eksisterende controllerteknologi er en af de få, der har vist sig at bevare en fornuftig ydelse på længere sigt. Men hvor hurtigt er det på den korte bane?

Vores testudgave af X25-V har rumsteret på redaktionen temmelig længe. Men takket være support af Windows 7 TRIM-kommandoen, for ikke at nævne en hurtig formatering før testen, er drevet ikke langt fra at yde så godt, som da det kom ud af æsken.

Det drøner stadig gennem den sekventielle læsetest med næsten 200MB/s. Tilsvarende er tallene for 4k-læsning/skrivning imponerende for et billigt drev, og det lover godt for belastninger i den virkelige verden. En sekventiel skriveydelse på mindre end 50MB/s er mindre konkurrencedygtig, men med færre kanaler end i et fuldfedt Inteldrev har rå skriveydelse aldrig være X25-V’s stærke side.

Se også:  Seagate Barracuda Fast SSD 1TB [TEST]: Pænt ssd-drev – men ikke så hurtigt

Valuta for pengene?

Nej, det egentlige problem for Intels økonomiske 40GB-drev er det, man får for pengene. Nok koster det mindre end en tredjedel af prisen på et Intel X25-M på 160MB, men det har også langt under en tredjedel kapacitet, når det er blevet formateret.

Desuden er drevet, på trods af de lovende syntetiske ydelsesresultater, temmelig håbløst i vores applikationstest. Det er det næst-langsomste drev, når det gælder fildekomprimering og softwareinstallation.

Når man regner det hele sammen, herunder ydelse, pris og kapacitet, ender det næstsidst i vores samlede vurdering. Det er ikke helt vores erfaring med X25-V, men det er svært at ignorere så dårlige resultater. Det er faktisk vores favorit blandt drevene på under 50GB. Men lanceringen af Intels tredjegenerations-ssd’er kan ikke komme hurtigt nok.

Se også:  Eksterne SSD'er [STORTEST]: Mere plads med lynhurtige SSD´er


<a href="http://www.altomdata.dk/tags/intel" title="Mere indhold om intel">Intel</a> <a href="http://www.altomdata.dk/tags/x25-V" title="Mere indhold om x25-V">X25-V</a> 40GB
3.5

Alt om DATA siger

Drevet har en fremragende vilkårlig 4k-ydelse, men en middelmådig ydelse i den virkelige verden, og så har den en begrænset kapacitet. Den klarer sig ikke godt i hovedparten af vores test men er dog meget driftsikker.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
intel
Solid State
SSD
trim
x25-V

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S