Home » Mobiltelefon » Intel og Qualcomm stopper også samarbejde med Huawei
Intel og Qualcomm stopper også samarbejde med Huawei

Intel og Qualcomm stopper også samarbejde med Huawei

Share

Ifølge insiderkilder er de to chipgiganter stoppet med et levere processorer til Huawei. Det sker som følge af det amerikanske handelsforbud mod den kinesiske virksomhed

Når det gælder de processorer, der sidder i Huaweis populære smartphones, så producerer de dem selv. Men når det gælder dem, der sidder i deres bærbare computere, et marked Huawei er vokset store på de seneste par år, så er det Intel, der leverer. Og når det gælder modems er det ofte Qualcomm. Såvel Intel som Qualcomm er amerikanske virksomheder, der, ligesom Google, nu også har fået forbud mod at handle med Huawei.

Kilder fortæller til Bloomberg, at leverancen af chips til Huawei allerede nu er stoppet. Det betyder, at det vil blive en udfordring at producere computere som MateBook X Pro samt diverse netværksenheder, der udgør en stor del af Huaweis forretning.

Se også:  Sådan ser Huaweis årsregnskab ud efter et hårdt 2020
Masser af chips på lager

Huawei har dog været forudseende. Ifølge Bloomberg skulle producenten have opbygget et større lager af chips, netop i tilfælde af at noget som dette skulle ske. Produktionen skulle derfor kunne fortsætte upåvirket i hvert fald tre måneder frem.

Det forlyder også at andre amerikanske virksomheder, blandt andet Micron Technology og Western Digital, har stoppet leveringen til Huawei.


TAGS
boykot
Huawei
intel
qualcomm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S