Home » Processor » Intel klar med ny generation Core-processorer
Intel klar med ny generation Core-processorer

Intel klar med ny generation Core-processorer

Share

Ydeevnen er den dobbelte og batterilevetiden er tre gange længere i forhold til de computere, som mange mennesker i øjeblikket ejer. De nye Skylake-processorer fra Intel byder på markante forbedringer

Der er over 500 millioner computere i brug i dag, som er 4-5 år eller ældre. Deres opstart er langsom, batterilevetiden er kort, og de formår ikke at drage fordel af alle de nye oplevelser som er til rådighed i dag.

Skylake mikroarkitektur er baseret på Intels førende 14nm fremstillingsproces, og er den 6. generation af Intel Core-processorer.

Ydeevnen er fordoblet, batterilevetiden er tredoblet, og grafikken giver en tredive gange bedre spil- og videooplevelse end den gennemsnitlige 5-årige computer. Computeren kan nu også være halvt så tyk og tung, starte hurtigere og batteriets levetid kan vare praktisk taget hele dagen.

“6. generation Intel Core-processorer giver de hidtil mest signifikante fremskridt inden for it,” siger Kirk Skaugen, Intel Senior Vice President og General Manager for Client Computing Group. “Systemet bag den nye 6. generation Intel Core-processor har en hurtigere reaktionsevne end nogensinde med en forbedret ydeevne, batterilevetid og sikkerhed. Og muliggør nye fantastiske oplevelser med computere, såsom at logge på computeren ved hjælp af dit ansigt og at have en personlig assistent som svarer til lyden af din stemme. Den fantastiske kombination af 6. generation Intel Core-processorer, Windows 10, og smukke nye systemer fra pc-producenter gør det til det bedste tidspunkt at købe en ny computer.”

Giver power til nye enheder

Den nye familie af 6. generation Intel Core-processorer gør det muligt for Intel at levere en bred række af designs, som passer til ethvert behov. Intel Core M processor, som kan tilbyde den dobbelte ydeevne sammenlignet med førende premium-computere, vil nu omfatte brandniveauerne Intel Core m3, m5 og m7. Dette er for at forsyne forbrugerne med øget overblik og flere valgmuligheder i søgen efter den rette Intel Core m-enhed, der bedst opfylder deres specifikke behov. Intel Compute Stick line-up udvides med en version drevet af den 6. generation Intel Core m processor.

Se også:  Intel vil generobre chip-tronen med nye processor-generationer

Denne nye generation af Intel-processorer indeholder også flere nyheder for mobile designs: en ulåst mobil “K” SKU, muliggør overclocking med endnu mere brugerkontrol, en ny quad-core Intel Core i5 processor, tilbyder op til 60 procent forbedret mobil multi-tasking, og Intel Xeon E3, indeholder nu mobile arbejdsstationer.

Den 6. generation af Intel Core-processorer leverer signifikante forbedringer i den grafiske ydeevne ved at tilbyde enestående visuelle billeder til computerspil samt overbevisende 4K medie redigering og afspilning. Ny Intel Speed Shift-teknologi forbedrer reaktionsevnen af mobile systemer, så man for eksempel kan anvende et foto-filter op til 45 procent hurtigere.

Desuden vil den 6. generation Intel Core og Intel Xeon-platforme tilbyde en række nye funktioner og oplevelser. Flere enheder vil indeholde funktionen, Thunderbolt 3 til USB Type-C, hvilket muliggør en kompakt udgang, som kan det hele. Et brugerrettet og verdensrettet Intel RealSense Camera er nu tilgængelig på flere 6. generation Intel Core 2 in 1, notebooks og all-in-one computersystemer, som tilbyder nye evner inden for dybdesensoranordninger og medrivende brugeroplevelser. Dette tillader folk at tage og dele naturtro 3D-selfies, scanne og indsætte hverdagens objekter eller selv blive en del af nogle af deres foretrukne videospil og let fjerne og ændre deres baggrund i en videochat.

Se også:  Intel i5-11600K [TEST]: Her brillerer Rocket Lake-teknologien

6. generation Intel Core-processorer vil også forbedre Intels “No Wires” -initiativ for at levere den bedste oplevelse for trådløse skærme, som i dag er til rådighed med Intel WiDi eller Pro WiDi. Denne teknologi giver mulighed for nemt at dele indhold fra en computer til et tv eller anden skærm uden besværet med ledninger.

Skylake-familien hjælper desuden med at optimere funktioner i Windows 10 som Cortana og Windows Hej, for mere problemfri og naturlig interaktion med teknologi. Enheder med Intel RealSense kamera kombineret med Windows Hej lader folk sikkert logge ind ved hjælp af ansigtsgenkendelse. True Key teknologien af Intel Security er også tilgængelig til at levere en sikker log-in oplevelse på enheder og hjemmesider uden at skulle huske ethvert websteds adgangskode.

Kommer snart: Intel Iris grafik, Intel vPro for erhvervslivet, og produkter til IoT

I de kommende måneder, har Intel planer om at levere mere end 48 processorer i 6. generation Intel Core-processor-familien, og byder på Intel Iris and Iris Pro graphics, såvel som Intel Xeon E3-1500M til mobile arbejdsstationer og 6. generation Intel vPro processorer til erhvervslivet og virksomheder.

En række forskellige enheder vil i de kommende måneder være tilgængelige fra producenter rundt om i verden på tværs af en bred vifte af formfaktorer. Desuden tilbyder Intel mere end 25 produkter til IoT med op til 7 års levetid og fejlkorrigeringkode (ECC) på flere TDP-niveauer.

Industrier inden for detail, medicin, industriel og digital overvågning og sikkerhed vil alle drage fordel af de nye 6. generation Intel Core processorers forbedringer og bryste sig af IoT designs fra kanten til skyen.


TAGS
Core
intel
skylake

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S