Home » Processor » Intel har fået tilladelse til at samarbejde med Huawei
Intel har fået tilladelse til at samarbejde med Huawei

Intel har fået tilladelse til at samarbejde med Huawei

Share

Chip-giganten er blandt de første til at modtage tilladelse til at samarbejde med Huawei fra den amerikanske regering. Det skriver Reuters

Det er svære tider for Huawei, som må kæmpe med en amerikansk regering, der i kraft af et længerevarende handelsforbud har gjort det særdeles svært at fortsætte deres produktion af smartphones og computere.

Som et af de seneste tiltag begrænsede den amerikanske regering mulighederne for at købe chips, ved at forbyde amerikanske producenter af halvledere at levere til udenlandske virksomheder, der handler med Huawei.

Godt nyt for pc’erne

Nu er der imidlertid sket en stor åbning. Verdens største chip-producent, Intel, har, ifølge Reuters, modtaget tilladelse til at samarbejde med Huawei. Det er først og fremmest godt nyt for Huaweis pc-forretning, som er afhængige af Intel-processorer for at kunne fortsatte med at sende MateBooks på markedet.

Se også:  Tjen penge på at finde huller i Intels sikkerhed

Om det kan blive en løsning på mobilfronten er mere usikkert. Intel har mere eller mindre trukket sig fra den del af markedet, så man vil næppe kunne producere konkurrencedygtige smartphones på deres teknologi.

Qualcomm, Samsung og MediaTek er imidlertid blandt de mange andre virksomheder, der også har søgt om tilladelse til at samarbejde med Huawei, og går blot en af disse ansøgninger igennem, står Huawei med relativt gode kår for at fortsatte en holdbar smartphone-produktion.


TAGS
handelskrig
Huawei
intel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S