Intel Core i5-7600K [TEST]: Stærk gaming-processor til fin pris

Intel Core i5-7600K [TEST]: Stærk gaming-processor til fin pris

Share

Intel Core i5-7600K har, som i5-6600K før den, været et ideelt valg til gaming på grund af dens kombination af ægte quad core-ydelse, høj clockfrekvens, overclocking-muligheder og en relativt overkommelig pris.

Men når det gælder valuta for pengene, står den sig ikke længere godt mod AMD’s konkurrerende chips, især fordi man ikke får Hyper-Threading. Brug de samme penge på en Ryzen 1600X, så får man næsten dobbelt så stor multithread-ydelse.

Imidlertid er 7600K stadig et fornuftigt valg – af tre grunde. For det første dens rå clockhastighed. Med en basefrekvens på 3,8 GHz og en boostfrekvens på 4,2 GHz er den adskilligt hurtigere end nogen AMD-cpu til singlethread-opgaver.

Se også:  Guide: Pres Intels Skylake-X-processorer til det yderste

For det andet er den nem at overclocke. Med en meget beskeden indsats kan de fleste 7600K-processorer køre ved 4,8 GHz, og 5 GHz er opnåelig, hvis man er heldig. For det tredje er mange spil stadig optimeret til Intel-processorer. Selv uden de hurtigere clockfrekvenser er 7600K hurtigere end alle AMD-cpu’erne i alle vores gamingtest.

Hvis gaming er dit primære fokus, og du blot ønsker trygheden ved en solid quad core-ydelse til andre opgaver, er 7600K et fornuftigt valg.

Intel Core i5-7600K

Sammenfatning

Pris: 2000 kr.

4
Del denne