Home » Underholdning » Ingen fodbold-landskampe til YouSee-kunder fra nytår
Ingen fodbold-landskampe til YouSee-kunder fra nytår

Ingen fodbold-landskampe til YouSee-kunder fra nytår

Share

Samarbejdet med Discovery Networks, der ejer Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Canal 9 og Eurosport-kanalerne er blevet sagt op og YouSee-kunderne må derfor vinke farvel til fodboldlandskampe og en lang række andet indhold fra næste år

For mange kabeltv-kunder er den eneste grund til at abonnere på Kanal 5 at få adgang til landskampene i fodbold. Det er således et stærkt kort for Discovery Networks, ejeren af denne kanal samt Kanal 4, Kanal 6, Canal 9 og Eurosport-kanalerne, når de skal sælge deres tv-indhold.

Men ikke stærkt nok til at YouSee vil fortsætte samarbejdet. Siden september har der været uoverensstemmelse mellem de parter, fordi YouSee ville rykke kanalerne fra Discovery Networks ud af de faste programpakker og over i bland-selv-ordningen, hvor brugerne selv kan vælge de enkelte kanaler til og fra. Det ville Discovery Networks ikke gå med til, og siden har der været åben krig mellem de to.

Se også:  Kunstig intelligens er fremtidens største sportsstjerne
Kanalerne forsvinder fra årsskiftet

Ingen løsning er kommet på bordet endnu, og det betyder, at YouSee nu må melde ud, at der ikke bliver adgang til Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Canal 9 og Eurosport-kanalerne fra næste år.

Man har dog ikke opgivet at finde en løsning, men som det ser ud nu bliver det altså ikke muligt at følge fodboldslandsholdets bedrifter som YouSee-kunde i det kommende år.


TAGS
Fodbold
tv-kanaler
Yousee

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S