Home » Mobiltelefon » Samsungs smartphone kan foldes ud til en tablet
Samsungs smartphone kan foldes ud til en tablet

Samsungs smartphone kan foldes ud til en tablet

Share

Samsung introducerer foldbar skærmteknologi for mobiltelefoner. Med Infinity Flex Display kan din smartphone foldes ud, så den får skærm på størrelse med en tablet

Under udviklingskonferencen Samsung Developer Conference 2018 i San Francisco præsenterede Samsung i går aftes Infinity Flex Display.

Fold mobilen ud til en tablet

Den nye skærmteknologi gør det muligt at have en smartphone af almindelig størrelse, der passer i lommen, men kan foldes ud til en større skærm, hvis der skal multitaskes eller ønskes en bedre visuel oplevelse. Skiftet fra lille til stor skærm sker helt gnidningsfrit og ændrer ikke på den gode app-oplevelse. Brugerne har sågar mulighed for at arbejde i tre aktive apps på samme tid.

Se også:  OnePlus 8T får lynhurtig opladning - en hel dags strøm på 15 min

Infinity Flex Display er stadig i sit tidlige stadie og Samsungs foldbare smartphone findes lige nu kun som en prototype. Men for at sætte skub i udviklingen og sikrer maksimal udnyttelse af den nye teknologi fra starten af, inviteres udviklere til at blive en del af projektet. Gennem et samarbejde med Google og Androids store community af udviklere vil Samsung maksimere den nye formfaktors potentiale, og skabe den optimale foldbare brugeroplevelse.

“Den foldbare skærm danner grundlaget for en helt ny type af mobile oplevelser. Det er spændende at arbejde med udviklerne bag denne nye platform, der er med til at skabe endnu mere værdi for vores kunder. Vi er spændte på at se, hvor denne teknologi og samarbejdet fører os hen”, siger DJ Koh, præsident og CEO for IT & Mobile Communications Division hos Samsung Electronics.

Se også:  Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde
Ny brugerflade

Sammen med det nye display lancerer Samsung One UI, en ny brugergrænseflade. For at sikre et mere stilrent og minimalistisk design, fastholdes det mest relevante indhold i bunden af skærmen. Det gør telefonen lettere at håndtere med en enkelt hånd. I kombination med Infinity Flex Display giver One UI giver en helt ny mobiloplevelse, der giver brugeren muligheder, som aldrig tidligere er set hos en normal telefon.


TAGS
foldbar skærm
Infinity Flex Display
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S