Home » Smart hjem » Indret dit sommerhus intelligent
Indret dit sommerhus intelligent

Indret dit sommerhus intelligent

Share

Fritidsboligen er ikke kun til analog afslapning. Mange af os vil gerne have internettet og alle de smarte dimser med. Så hvorfor ikke gøre sommerhuset smart?

Intet er så lækkert som en sommerdag på terrassen, en badetur på stranden eller en smuk solnedgang, men den danske sommer viser sig ofte lettere ustabil, og ingen opgradering eller driver kan fikse naturens luner. Heldigvis kan du i stedet opgradere dit sommerhus, så dårligt vejr ikke længere alene kan ødelægge opholdet.

Skulle vejret drille, vil mange nok især ty til skærmene, det vil sige tablets, bærbare, tv og en spilleenhed. Indhold i sommerhuset kan med fordel hentes fra internettet via mobilt bredbånd. Det er smart, da du kan tage det lille, bærbare modem med dig og bruge det i andre sammenhænge væk fra sommerhuset.

Se også:  LGs smarte opvaskemaskine kan styres med mobilen

Den mobile routerløsning består af et abonnement hos en udbyder, et simkort og selve modemmet. Abonnementet kan fås for ned til 29 kr. om måneden. Husk at tjekke, om hastighed og antallet af gigabyte, der følger med, er tilstrækkeligt.

Modemmet kan tilsluttes enhedens USB-port, eller du kan anvende simkortet i et trådløst modem, så flere enheder kan være på. En Wi-Fi-router af denne type koster fra cirka 500 kr. Forvent ikke tophastigheder, men et nogenlunde fungerende internet til alt fra surf og streaming af musik, tv og film.

Gør det ældre tv smart

Når sommerhuset har fået Wi-Fi, skal det selvfølgelig udnyttes, men fladskærmen ovre i hjørnet er måske ikke sidste nye årgang og fyldt med apps. Med en smartboks som for eksempel Apple TV fylder du skærmen med blandt andet Netflix, Amazon Prime, TV2 Play og DR TV (som for alvor er kommet med på streaming-bølgen i form af et større bagkatalog).

Se også:  Kunstig intelligens får det sidste ord

Vil du spejle indhold, kan du gøre det med en casting-enhed som Google Chromecast. Casting er værd at overveje, hvis tv-boksen ikke understøtter de apps, du vil bruge. Begge løsninger sættes i tv’ets HDMI-indgang og skal være på sommerhusets trådløse netværk, før magien virker.

Mobilt Wi-Fi kan også bruges til at hente e-bøger og lytte til podcast og musik fra en streamingtjeneste på en trådløs højttaler. Musik eller en spændende podcast kan også fjerne opmærksomheden fra regnen udenfor.

TAGS
AI
intelligent hjem
smart home
sommerferie
sommerhus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S