Home » Erhverv » Indisk gigant klar til ekspansion
Indisk gigant klar til ekspansion

Indisk gigant klar til ekspansion

Share

Wipro har for alvor skruet op for charmen over for de danske outsourcingkunder, og netop nu styrker man de lokale ressourcer

Der er sket rigtig meget, siden firmaet Western India Products i 1945 slog sig op på handel med vegetabilske olier. Siden gik man ind i maskinindustrien samt senere it-industrien. I dag er koncernen noteret på børserne i New York og Bombay som en af de førende globale spillere inden for outsourcing med en omsætning på 8 milliarder dollars og mere end 100.000 ansatte på verdensplan.

It-eventyret begyndte for alvor i starten af 80’erne, og efter at have etableret sig i den nordiske region med egen organisation for 5 år siden, fik man for blot et par år siden for alvor fodfæste i Danmark. Det skete blandt andet, da man opkøbte firmaet Designit, der selv kalder sig for et strategisk designfirma. Dermed er man gearet til at kunne tilbyde kunderne en totalløsning, når det gælder omstilling til den digitale forretningsmodel – både når det gælder håndtering af data, og når det gælder brugerfladen ud mod kunderne.

Se også:  Virksomheder er for langsomme til at udnytte forretningsdata
Fokus på hele Norden

De senere år har Wipro satset markant på det danske marked, men selv om man har oplevet vækst og fået kunder som blandt andre forsikringsselskabet Codan, vindmølleproducenten Vestas og energiselskabet NRGi, for hvem man har implementeret en helt ny customer care-platform, er der ifølge den nordiske direktør Carl-Henrik Hallström stadig plads til vækst. Og netop konceptet med datahåndtering samt brugerflade i samme pakkeløsning skal være en af løftestængerne.

Derfor er man klar til yderligere satsning på ikke blot det danske marked, men hele den nordiske region, hvor man i forhold til mange af konkurrenterne også har den styrke, at man håndterer både dansk, svensk, norsk og finsk som arbejdssprog. Noget, der er essentielt for mange virksomheder i netop den nordiske region.

outsourcing

Carl-Henrik Hallström er nordisk direktør for Wipro, og han ser store vækstmuligheder for den indiske gigant i Danmark. Blandt andet qua opkøbet af det strategiske designfirma Designit.

TAGS
arl
data
Outsourcing
virksomhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S