Home » Tilbehør » Indhold til alle dine gadgets
Indhold  til alle dine gadgets

Indhold til alle dine gadgets

Share

Hvilken film skal samle familien i sofaen, hvem skal synge sød musik i dine ører, og hvilket spil skal drage dig ind i en verden af spænding? Her er inspiration til indhold til alle dine gadgets – og måske er der endda et par gadgets, der kan optimere din musik, film eller spilsamling?           

Dansk musiksucces
Den danske musikscene bugner af talentfulde kunstnere, der både klarer sig godt herhjemme og ude i resten af verden. Det er populære bands som Nephew, D-A-D, Lukas Graham, Mew, Infernal, Rasmus Seebach, Alphabeat, Trentemøller og mange andre. Der er dog ét band, som slår alle de andre, når det gælder om at være Danmarks bedst sælgende musikgruppe. Det er nemlig intet ringere end popbandet Aqua. Aqua fik i 90’erne stor succes nationalt og internationalt med bl.a. ”Barbie Girl” og ”Dr. Jones”, og med 33 millioner solgte plader, tager de altså pladsen, som den mest succesrige danske musikgruppe nogensinde. Aqua fik legetøjsgiganten Mattel på nakken over brugen af ordet Barbie, men bandet vandt retssagen, og Mattel endte senere med at bruge sangen i en reklame.

QM02_gadget02

Stor lyd i ørerne
Uanset om du lytter til musik fra dit anlæg, din laptop, mobil eller anden enhed, sørger Sennheiser Urbanite XL for, at din musik lyder flot, med en god klang og en tung, men klar bas. XL er af over-ear-typen med bløde ørepuder, der giver dig din egen lille koncertsal på ørerne. Der er musikkontrol på ledningen, og de er nemme at klappe sammen, så du kan tage dem med på farten.
Sennheiser Urbanite XL

QM02_gadget08

Flot trådløs lyd i hjemmet
Uanset om du ser film på fladskærmen, lytter til musik eller hygger med spil på spillekonsollen, så er lyden en utrolig vigtig del af hele oplevelsen. Sonos Playbar giver både enkelthed til din tv- og musikopsætning via den flotte lydbar samt imponerende flot lyd via en konstruktion med hele ni indbyggede højttalere. Du kan styre den med en app på din smartphone, tablet eller computer, og du kan koble Playbaren sammen med andre Sonos multirumshøjttalere, så du streame musik i hele hjemmet. Du kan få adgang til dit iTunes musikbibliotek, online musiktjenester samt gratis radiostationer over hele verden.
Sonos playbar

QM02_gadget04

Choir Of Young Believers – GRASQUE
Det nyeste udspil fra danske Choir of Young Belie-vers er det tredje i rækken og udkommer både på cd og lp. Det anmelderroste band sadler om på det nye album, der indeholder elementer som koral-vokaler og forskellige genrer som, pop, technomusik og jazz samt for første gang et nummer på dansk i form af sangen ”Jeg ser dig”.
Udgivelse d. 19/2 af Playground Music

QM02_gadget12

Falullah – Perfect Tense
Den danske sangerinde og sangskriver er klar med sit tredje album, der skal følge op på hits som ”Bridges” og ”Out of it”, som storhittede for et par år tilbage. Albummet Perfect Tense emmer af Fallulahs glade poppede stil blandet med lidt synthesizer og fed bas og skal nok fortrylle den danske musikscene den kommende tid.
Udgivelse d. 26/2 af Sony Music

QM02_gadget14

Hymns from Nineveh – Sunday Music
Det er danske Jonas H. Petersen, der står bag soloprojektet Hymns from Nineveh, og på hans nye album, der både udkommer på cd og lp, kan man tydeligt høre hans inspiration fra Afrika, hvor han har boet sammen med sin familie. Sunday Music har både percussion, men også strygere og blæsere og har sange, der berører sorg og spiritualitet.
Udgivelse d. 26/2 af Playground Music

QM02_gadget13

FAR CRY— PRIMAL special edition
Velkommen til stenalderen dengang da gigantiske mammutter regerede jorden, og menneskene var i bunden af fødekæden. Som den sidste overlevende af din jagtgruppe, skal du lære at crafte et dødbringende arsenal og slås mod voldsomme rovdyr for at erobre landet Oros fra fjendtlige stammer og for at blive den ultimative jæger.
Udgivelse d. 23/2 af Ubisoft
Platforme: PC, XONE, PS4

QM02_gadget11

THE DIVISION
En ødelæggende pandemi fejer gennem New York City, og én efter én svigter de basale forsyninger, mens samfundet kollapser i kaos. The Division, en selvstændig enhed af taktiske agenter. Agenterne fører umiddelbart almindelige liv blandt os, men de er trænet til at operere uafhængigt for at redde samfundet. Når samfundet fejler, begynder din mission!
Udgivelse d. 8/3 af Ubisoft
Platforme: PC, XONE, PS4

QM02_gadget09

PLANTS VS. ZOMBIES GARDEN WARFARE2
Det fjerde spil i den populære uhyrligt underholdende Plants vs. Zombies byder på seks nye plante- og Zombietyper samt en ny spilleindstilling ved navn Herbal Assault mode, som understøtter helt op til 24 spillere. Du kan dog også spille solo, og det kræver ikke internetforbindelse at gå i krig med planter og zombier.
Udgivelse d. 25/2 af EA
Platforme: XONE, PS4

QM02_gadget10

Alt i en-konsol
Hvis du gerne vil afspille Blu-ray og dvd samt spille konsol, så kan du bruge konsollen som medieafspiller. Både Xbox One og PlayStation 4 kan afspille Blu-ray og dvd-skiver, så du kan spare en enhed på tv-bænken. Den viste version af Xbox One har en harddisk på 1 TB til dine spil, film og andet indhold, og der medfølger et eksemplar af spillene Rise Of Tomb Raider & Tomb Raider Definitive Edition.
Xbox One 1 TB konsol

QM02_gadget07

The Hunger Games: Mockingjay Part 2
Med del 2 af The Hunger Games: Mockingjay er vi nået til slutningen af filmserien med Katniss Everdeen i form af Jennifer Lawrence. Katniss er holdt i sikkerhed, men drager ind i Capitals farefulde og krigsfyldte gader for at dræbe Præsident Snow og frigøre folk og sig selv. Filmene er baseret på Suzanne Collins bøger, og slutningen er værd at vente på!.
Udgivelse d. 22/3 af Nordisk Film

QM02_gadget15

Spectre
I bondfilmen Spectre er James Bond for fjerde gang tilbage i form af Daniel Craig, der er taget på en uofficiel mission i Mexico, der ender med karantæne for den hårde agent. Derudover er forbrydersyndikatet Spectre på nakken af Agent 007, og på bedste bond-vis bliver du forkælet med fed action og den danske superskurk Mr. White (Jesper Christensen).
Udgivelse d. 22/2 af SF-film

QM02_gadget16

Game of Thrones sæson 5
En af de bedste og mest populære serier for tiden er den meget omtalte og prisvindende Game of Thrones. Den femte sæson lægger ud med et tomrum i magten om tronen, og det bliver bestemt ikke kedeligt. Game of Thrones har aldrig været mere spændende og mere truende og naturligvis med kampe, kærlighed, ære, hævn og flotte scener. Det er ikke for ingenting, at sæson 5 har vundet hele 12 Emmy-priser.
Udgivelser d. 14/3 af Warner

QM02_gadget17

Lille og let bærbar
Denne lille og lette Windows-bærbar har en HD-skærm på 13,3” og en vægt på beskedne 1,5 kg, der gør den oplagt til at tage med på farten, så du altid kan nyde en film, surfe på nettet eller lave studie og arbejde. Der er også HDMI-udgang så du kan koble den på f.eks. din fladeskærm samt webkamera, kortlæser og en harddisk på 500 GB.
Acer V3-371

QM02_gadget06

Én afspiller til det hele
Der er mange, nyttige funktioner i denne Blu-ray-afspiller fra Sony, som foruden Blu-ray-diske også kan afspille dvd’er og cd’er til en utrolig stærk pris på under 100 kroner. Med den dobbelte Wi-Fi-antenne kan du få en god og stabil netværksforbindelse, som blandt andet kan bruges til at hente underholdning fra Sony Entertainment Network eller til film og serier fra Netflix. En app giver direkte adgang til tjenesten, og i det hele taget er det nemt at styre afspilleren direkte fra tv-skærmen. Der medfølger fjernbetjening, men du kan også betjene afspilleren med en smartphone. Enheden understøtter DLNA, og den starter lynhurtigt.
Sony Bluray BDPS3500B

QM02_gadget05

Til den fede hjemmebiograf
Utroligt veldesignet tv med knivskarp Ultra HD-opløsning samt 3D i 4K og stærk Triluminos skærmteknologi. Billedforbedrende teknologier sikrer flydende billeder og hurtig navigation, når hjemmebiografen skal forkæle hele familien, og indbygget internet samt Android Smart-TV giver adgang til apps, streaming og et væld af smarte funktioner.
Sony KD65X8505C 65”
UHD/4K Android Smart-TV

QM02_gadget03

Copenhagen Games

Se også:  Sony XH90 [TEST]: Kæmpe-tv til gameren

Gaming er blevet en udbredt og populær sportsgren, og her i foråret løber Copenhagen Games 2016 af stablen i
Øksnehallen i København. Copenhagen Games finder sted fra d. 23.-26. marts med spillere og gaming-hold fra hele verden. Du kan både købe billet til at deltage i de mange spilturneringer eller købe billet som tilskuer, så du kan se på de mange dygtige gamere samt de mange stande med gamer-udstyr og spil, du også kan finde på messen.
Se mere på www.copenhagengames.dk

 

 


TAGS
Acer
gadgets
sennheiser
Sonos
Sony
Xbox

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S