Home » Hovedtelefoner og højttalere » In-ears til gameren
In-ears til gameren

In-ears til gameren

Share

Sound BlasterX P5 giver komfort, slidstyrke og høj ydelse til den krævende gamer.

Tidligere på efteråret annoncerede Creative deres spritnye serie af lydprodukter til gamere, Sound BlasterX. P5 er InEar-modellen i serien. Den kommer til Danmark nu. De små hørebøffer er udstyret med to brugerdefinerede 7 mm FullSpectrum lyddrivere, der giver en god lydfølsomhed. Sammen med de tætsluttende ørepropper giver det både en fyldig bas og rene høje toner. Headsettet kommer med en indbygget omnidirektionel mikrofon, der sørger for effektiv opfangelse af gamerens ord.

Forbedret lydoplevelse

Til forskel fra andre tunge InEar gaming-headset giver P5 en velbalanceret lydoplevelse og hurtig respons. At gameren får mulighed for at opfange selv de små lydsignaler, giver en stor taktisk fordel i spillet.

Se også:  Et spil om sikkerhed

P5 er skabt til at forbedre lydoplevelsen – men uden at blive for overvældende. Headsettet sørger for et imponerende detaljeniveau og giver mulighed for stor indlevelse i spillet under timelange spilsessioner, uden at gameren bliver lydtræt. Også på lav volumen sørger P5 for kraftfuld lyd.

Skræddersy lyden 

Ligesom de øvrige produkter i Sound BlasterX-serien kommer P5 med BlasterX Acoustic Engine software til PC, som gør det muligt for gamere at skræddersy lydprofilen til deres foretrukne spilgenre. Det er udviklet til at mindske distraheringer og forbedre essentielle detaljer i spillet, så gameren får en fordel over for konkurrenterne. Fx kan man vælge et ’First-person-shooter’- mode, som giver en fornemmelse af rumlig virkelighed og en oplevelse af virtuel surround. ‘Action & Adventure’ sikrer en superrealistisk lyd, så gameren får en næsten biografagtig oplevelse, mens ‘Real Time Strategy’ booster lydens klarhed, så man undgår distraheringer og kan holde fokus på spillet, når man er oppe imod tiden.’Driving’-mode giver til gengæld en nøjagtig gengivelse af hvinende dæk og motorspind, så gamere kan høre de små og subtile forskelle i fx bilspil.

Se også:  Trust GXT865 Asta [TEST]: Gamingtastatur på budget overbeviser

Sound BlasterX P5 kan købes online til 549 kroner.

Sound BlasterX-serien tæller foruden P5 også det professionellet H7-headset med HD 7.1 surround sound og USB-tilslutning samt den analoge pendant H5. Det eksterne lydkort G5 forventes på markedet senest i starten af 2016.


TAGS
Creative
Gaming
in-ear
soundblaster

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S