Home » Hovedtelefoner og højttalere » In-ears med Tesla-teknologi
In-ears med Tesla-teknologi

In-ears med Tesla-teknologi

Share

Xelento remote er forsynet med beyerdynamics unikke Tesla-teknologi som gør, at lyden dækker hele det akustiske spekter på en neutral og meget præcis måde

In-ear versionen af beyerdynamics Tesla-driver har ringmagneter, der er 16 gange mindre end på reference-modellen beyerdynamic T 1 (Tesla over-ear hovedtelefoner), mens et luft-mellemrum målt i mikro-meter sætter helt nye grænser for, hvad der er teknisk muligt.

En udvidet frekvensgang gør de mimdste detaljer i lyden hørbare og den kraftfulde, ultra-præcise bas afrunder lyden i de lavere toner på en diskret måde. Xelento remote fremhæver stemmer og instrumenter på en særlig, levende og ubesværet måde. 

Stærkt design

Sidste del af navnet Xelento remote stammer fra den universelle fjernbetjening i kablet. Via den styres lydstyrken og musikafspilningen ved hjælp af 3,5 mm jack-stikket, og gør det desuden muligt at foretage og modtage opkald på smartphonen. Den integrerede mikrofon forvandler hovedtelefonerne til et eksklusivt headset. Og for de, der ikke ønsker en mikrofon, og foretrækker at styre afspilningen på selve afspilleren, kan et rent lydkabel anvendes i stedet. Kablerne er aftagelige,og kan skiftes nemt og hurtigt.

De forsølvede kabler, der sikrer mindst mulig modstand i forhold til lyden, er belagt med Kevlar og testet i 40.000 vridninger. De guldbelagte MMCX stik garanterer en god forbindelse samt hurtig og nem udtagning/isætning. Hovedtelefonerne kan modstå års udendørsbrug under selv de hårdeste betingelser.

Se også:  Video: Se Elon Musk rulle afsted i sin Cybertruck med Jay Leno

Og selve hovedtelefon-kabinettet er lige så robust. Dets tre-lags metallisering giver ikke alene et eksklusivt og stilfuldt udtryk, men gør også overfladen modstandsdygtig mod slitage, opløsningsmidler og sved. En vandtæt membran over basrefleks-åbningerne beskytter de indvendige dele mod at blive våde.

Høj komfort

beyerdynamic har gjort meget ud af at perfektionere pasformen på Xelento remote hovedtelefonerne. Utallige silikone afstøbninger er produceret, utallige hoveder er blevet målt og utallige mængder af computerdata er blevet analyseret, for at Xelento remote kan placeres perfekt i brugerens ører.

Det har resulteret i anatomisk korrekt udformede eartips i ikke mindre end syv forskellige størrelser – fra XS til 3XL. Med den ovale udformning passer Xelento remote i øregangen, uden at skabe den sædvanlige fornemmelse af tryk, der normalt følger af at bære in-ear hovedtelefoner. Comply støbte skum-ørepropper kan fås i tre størrelser, hvis man foretrækker de mere klassiske ørepropper.

Se også:  Snart kan Tesla'en tale til forbipasserende
“Made in Germany”

Xelento remote leveres i en elegant æske med magnetiske beslag. Æsken indeholder desuden en eksklusiv bæretaske, der tydeligt understreger værdien af de eksklusive og håndlavede Xelento remote hovedtelefoner.

Alle beyerdynamics Tesla-modeller fremstilles i Heilbronn, Tyskland, hvor beyerdynamics hovedkontor ligger, og hvor dygtige fagfolk og specialister i produktionen omhyggeligt vikler de små svingspoler, drejer mekaniske dele og samler komponenterne under mikroskoper, med en præcision som urmagere – og med en lidenskab, der klart står mål med de færdige produkter.

Tekniske specifikationer:

Transducer type: Dynamic, Tesla
Operating principle: Closed
Frequency response: 8 – 48,000 Hz
Nominal impedance: 16 ohms
Nominal SPL: 110 dB (1 mW / 500 Hz)
T.H.D.: < 0,2 %
Remote & Mic: Universal 3-Button*
Sound coupling to the ear: In-Ear
Transmission: Wired
Length and type of cable: 1.3 m / detachable (MMCX) with remote and mic
Connection: 3.5 mm plug, 4-pole
Weight (without cable): 7 g per pair
Accessories: 1.3 m cable without remote 7 pairs of silicone eartips, 3 pairs of Comply™ eartips, Case, Cable clip, Quick start guide

beyerdynamic Xelento remote fås til vejledende pris på 7.999 kroner, og er i butikkerne nu.


TAGS
beyerdynamics
in-ears
tesla

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S