Home » Hovedtelefoner og højttalere » In-ear-høretelefoner [STORTEST]: Lækker lyd i øregangen
In-ear-høretelefoner [STORTEST]: Lækker lyd i øregangen

In-ear-høretelefoner [STORTEST]: Lækker lyd i øregangen

Share

Du kan få rigtig lækker lyd i de små in-ears, bare du holder dig fra de billigste. Her vi tester vi in-ears-høretelefoner i den spændende prisklasse 1000-1500 kroner

Stil dig ikke tilfreds med det sæt ørepropper, som fulgte med din seneste smartphone. Hvis du hører til de flere og flere af os danskere, som vil have muligheden for at lytte til god musik uanset, hvor vi befinder os, så tag et skridt op af kvalitetsstigen.

Dårlige hovedtelefoner er trættende at lytte til. Gode hovedtelefoner bringer dig ind i en anden og skønnere verden, du kan lytte i timevis, og på gode produktioner hører du pludselig nye, spændende detaljer i den musik, du syntes at kende så godt.

Hvor starter kvalitetslyden? Vores bud er: fra 1000 kroner og opad. Du kan da sagtens finde fine hovedtelefoner til det halve, men vil du være sikker på den optimale lydoplevelse, er du langt bedre stillet i prislejet 1000-1500 kroner, som vi fokuserer på i denne stortest, hvor vi har 7 deltagere med.

In-ear – optimal på farten
Philips Fidelio S2KB til 999 kr. Dårlig pasform og lyd

Det ellers flotte Fidelio-sæt skuffer desværre både med hensyn til pasform og lydkvalitet.

Trods et mindre arsenal af adaptere var vi flere, der havde problemer med at få Fidelio til at sidde sikkert og behageligt i øret. Det er lidt ærgerligt, nu da sættets ørestykker er lavet i lækkert aluminium og endda er vinklet ind mod øret, så alt burde være perfekt. Kablet er af en flad type, som ikke snor sig så let. Resultatet er, at de ikke er viklet sammen hver gang de hives op ad lommen.

Det er rigtigt godt! Den kablede hovedtelefon giver et lidt slapt lydbillede. De kan spille højt, men musikken roder noget sammen. Bevares, der er meget godt ”hul igennem”, og lydkvaliteten er klart bedre end fra de billige standardmodeller. Men i forhold til prisklassen skuffer Philips Fidelio S2KB.

Se også:  Samsung lancerer smarte earbuds med 360 graders lyd og ANC

Pris: 999 kroner

Kvalitetsindtryk: 3,5
Brugervenlighed: 3
Funktioner: 3
Ydelse: 2
Pris: 2,5

Samlet vurdering: 2,5

 

BEDSTE KØB Grado iGe til 995 kr. Musikalsk som bare ...

Den anonyme amerikaner brillerer med en overbevisende musikformidling klart, at Grado iGe fra Brooklyn New York leverer et overbevisende musikalsk lydbillede uanset, om du er til Metallica eller Brahms’ cellokoncert.

Du glemmer, du har hovedtelefoner på, da musikken kommer først. Det er en kæmpe fornøjelse og egentlig ikke så overraskende. For netop Grado har gang på gang imponeret os med en letflydende og engagerende måde at gengive musik på. Og denne nyeste udgave af producentens mindste hovedtelefon skuffer bestemt ikke.

Kablet er en ganske lækker type, og hovedtelefonen har en god pasform, der slutter godt tæt. Der er fjernbetjening på kablet, og du kan da også nappe et mobilopkald – en feature, vi har savnet ved tidligere udgaver af samme model. Du kan finde hovedtelefoner, der har flere detaljer og dynamik, men vi vil vove den påstand, at du ikke finder nogen, der gengiver musik så engagerende til prisen. Og derfor er det da også en let beslutning at gøre Grado til testens bedste køb. Med god margin endda!

Pris: 995 kroner

Kvalitetsindtryk: 3,5
Brugervenlighed: 3,5
Funktioner: 3
Ydelse: 4,5
Pris: 5

Samlet vurdering: 4,5

BeyerdynaDATATID ANBEFALER mic Byron BTA Wireless til 1499 kr. Gengivelse og komfort af ypperste karat

Et gennemført lækkert design kombineret med høj lydkvalitet gør Beyer til et fremragende valg. Alt signalerer høj klasse: Lige fra det lækre aluminium på ørestykkerne med magneter, så du kan klikke de to ørestykker sammen under transport. Og Byron-modellen fra Beyerdynamic skuffer da heller ikke lydmæssigt. Fra første strofe er det tydeligt, at her får du dynamik og detaljer i en grad, så du får lyst til at høre alle dine bedste indspilninger.

Se også:  Samsung lancerer smarte earbuds med 360 graders lyd og ANC

En af vores testere fik straks den idé, at han nu skulle have et musikabonnement med højere streamingkvalitet. Der opstår ikke helt det flow og den naturlighed i lydbilledet som med de fantastiske Grado-hovedtelefoner og ej heller den præcision, du kan opleve med Sennheisers testdeltager. Men hele pakken er ganske fremragende alt taget i betragtning.

Komfortmæssigt er Beyer gode, men det kræver, at du prøver dig lidt frem med de forskellige adaptere, da ørestykket vejer noget og skal sidde godt til for ikke at falde ud. Det tager præcis 5 sekunder at parre BTA Wireless med sin smartphone, og nu kan du spille i op til 7,5 timer på en opladning. Der kan skrues op og ned på fjernbetjeningen på kablet.

Den dublerer som oplader med speciel holder, der har samme lækre design som resten af telefonen. Eneste minus ved opladeren er, at du ikke kan bruge et standard mini-USB-kabel eller lignende, hvis du skulle miste eller glemme opladeren. Alt målt og vejet gør Byron et solidt indtryk. Nok har den nogle småfejl, der trækker ned, ganske som prisen er i den høje ende. Men en klar anbefaling giver vi alligevel.

Pris: 1499 kroner

Kvalitetsindtryk: 4,5
Brugervenlighed: 4,5
Funktioner: 4,5
Ydelse: 4
Pris: 2,5

Samlet vurdering: 4

TAGS
in-ears

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S