Home » Bærbar computer » Imponerende kæmpe
Imponerende kæmpe

Imponerende kæmpe

Share

Absolut slæbbar – men højst rundt i huset og ud i haven. Fujitsu er både for stor og for tung til, at du vil tage den med ud til vennerne. Men hjemme er den et hit – et helt oplagt alternativ til den stationære på grund af den 18,4 store skærm.

Den har høj opløsning, og det betyder, at du har al den plads, du har brug for. Det, kombineret med den fine ydelse, gør, at du har en bærbar, som er en heftig performer. Den kommer også i en variant med 15,6” skærm, hvis du skulle ønske en mindre. Og den vil have samme enkle design som denne kæmpe, som trods dimensionerne ikke er så klodset at se på.

Med Windows 7 professionel og den nye hurtige Intel i5 processor er der da også lagt i ovnen til en bærbar med masser af power. Og det har den – både målinger og praktiske test viser, at Fujitsu er endog meget hurtig. Den har Intels nye onboard grafikkort, som er væsentligt hurtigere end de gamle GMA-modeller, men dog ligger noget under de fleste dedikerede løsninger.

Konklusion

Fujitsu har begået en kæmpe bærbar til dig, der vil have en stor skærm og kraftig processor. Den er fin til spil, men her kunne den godt tåle et bedre grafikkort. Til film og anden underholdning er den genial, og kvaliteten er helt igennem i top. Så alt i alt en god pris/ydelse fra denne kæmpe.


Fujitsu Lifebook NH570
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
fujitsu

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S