Imponer med film fra din smartphone

Imponer med film fra din smartphone

Share

Der er sket en hel del, siden introduktionen af smalfilm tillod almindelige mennesker at lege med levende billeder. Mange nyere smartphones kan levere en billedkvalitet på broadcastniveau, og med det rette tilbehør kan resultatet blive fremragende

Den tid, hvor en camcorder til flere tusinde kroner var nødvendig for at optage flotte familie- og feriefilm, er for længst forbi. De fleste smartphones kan i dag optage video i full HD, nogle endda i 4K, men opløsningen gør det ikke alene.

Kameraets optik skal også være af en vis kvalitet, for at farver fremstår naturlige, og kontrast og skarphed er i top. Mange dyrere smartphones har udmærket kameraoptik. Blandt disse er iPhone 6 S Plus, der egner sig virkelig godt til videooptagelse, blandt andet fordi denne model har optisk billedstabilisering, hvilket gør håndholdte optagelser rolige og behagelige at se på (hvis du ikke ryster alt for meget på hånden).

Se også:  Doro 8030 [TEST]: Smartphone med hjælpeikoner

Her får du en række tips, der giver dine videooptagelser et professionelt look. Og selvom nogle af produkterne er udviklet specifikt til iPhone, findes der masser af lignende produkter til andre modeller.

Sådan får du rolige billeder
Der er ikke noget, der kan være mere irriterende at se på end billeder, der ryster. Derfor er det altid en god idé at bruge et stativ, en såkaldt tripod (har tre ben).

1 2 3 4 5 6 7Næste

Del denne