Home » Bilen » Impire
Impire

Impire

Share

Hellere regere Helvede end bestyre et fangehul

Sommetider opstår spille-genrer i fravær af en naturlig leder. Dungeon Keeper, den altoverskyggende klassiker inden for faget håndlanger-micro-management, har været stillet i bero siden slutningen af 1990’erne. Imens har vi set tre kloner i de seneste 12 måneder, hvoraf Impire er den nyeste og uden tvivl den bedste.

Impire er, hvad Dungeon Keeper ville være, hvis det var blevet fremstillet i dag, blot med lidt mindre polish og bug-testing.

Du indtager rollen som den store dæmon Baal, der som hævn af en gal troldmand er blevet indfanget i kroppen på en mini-dæmon – en såkaldt imp.

Spillet består af to hovedelementer. Det er delt mellem bygning af grotter og fangehuller under jorden, missioner på overfladen og opgradering af alt fra håndlangere, Baal og dit udstyr til selve hulerne og sidemissioner, som findes en masse.Baal er kernen i din hær, men som i Dungeon Keeper, det er hans karismatiske monstre, der stjæler showet.

Se også:  Tilbage til rødderne: Commodore Amiga på din egen maskine

For at opnå bedre kontrol inddeler du dine håndlangere i hold af fire, og i særlige kombinationer opnår du fordele. Har du for eksempel en præst og en ”berserker” i din trup, får de eksplosive evner, når de dør.

Heldigvis er Dungeon Keepers mest skrækkelige elementer, fødevarestyring og guldmanagement, ikke blevet kopieret i dette nye spil. Dine tropper forbliver loyale, så længe de lever.

Spillet er originalt på andre områder med et herligt hule-design, dejlige animationer og innovativ opgraderingsmekanik for håndlangerne og dit fangehul.Yderligere kan Baal og håndlangerne teleporteres til steder, du allerede har besøgt, og det sparer tid.

Desværre er multiplayer-delen problemer for et spil, som hoved-sageligt er for single-spillere. Det ekstremt uvenlige startmenu-system er forvirrende og forudsætter, at du altid ønsker at spille co-op, mens gemmesystemet kræver brug af Steam Clouds gemmer.

Se også:  Guide: Sådan pakker du filer ind og ud med Windows' zip-funktion

Her risikerer du kort og godt at miste adskillige timers spil på grund af en fejl i ”skyen”.Mellemsekvenserne er morsomme og godt skrevet.Til gengæld er mangelen på ansigts-animation på alle de ledende figurer noget af en dræber for oplevelsen af spillet.

Impire er den bedste af sin art siden Dungeon Keeper – og uden de rosenrøde nuancer af nostalgi, kan det meget vel være bedre end genrens bedstefar.

[pt id=’2026954′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Rummene er taget lige ud af klassikeren Dungeon Keeper.”‘]

Rummene er taget lige ud af klassikeren Dungeon Keeper.

Tomb Raider
Seneste fortælling om den seje gravrøver, Lara Croft, er en gennemført genoplivning af den klassiske serie. I Tomb Raider anno 2013 skal en ung, uprøvet kvinde lære at overleve mellem mordere og sære skabninger på en alt andet end paradisisk tropeø.


Impire
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Spil
Tomb Raider
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S