Home » Sikkerhed » Imou Cell Pro [TEST]: Ny producent ind på overvågningsmarkedet
Imou Cell Pro [TEST]: Ny producent ind på overvågningsmarkedet

Imou Cell Pro [TEST]: Ny producent ind på overvågningsmarkedet

Share

En ny spiller har meIdt sig i kampen på det danske marked for udendørs overvågningskameraer, som hverken kræver strøm eller signalforbindelse. Navnet er Imou – hold øje med det!

Efter vores seneste stortest af kameraer til dette formål blev vi kontaktet af Convena, som er den danske distributør af brandet Imou Life, der igen ejes af Huacheng Network Technology.

Imou Life fra Huacheng Network Technology er en ny aktør på det danske marked for overvågning. Og produkterne herfra er værd at holde øje med, viser vores test af Cell Pro, som er en kabelfri udendørs overvågningsløsning med to kameraer i et stilrent
design, med fine specs og en
attraktiv pris.

Hjertet i et Cell Pro-overvågningssystem er en basestation, der fungerer som hub eller central for op til seks kabelfri kameraer og skal kabelforbindes til husets eller virksomhedens router. I vores optik er det elegant, at basestationens antenner er pakket ind i skallen og camoufleret som et håndtag. Selve kameraet får os til at tænke på en ugle på grund af de to store ”øjne”, hvor det ene er et FHD-videokamera, og det andet en passiv, infrarød bevægelsessensor (PIR).

Se også:  Arlo Baby [TEST]: Er dette den smarteste babyalarm?

På bagsiden af kamerahuset er der et ¼” stativgevind til fastgørelse på det medfølgende beslag med hele fire skruer på en lodret flade. Har man andre ønsker, er der et udvalg af originalt tilbehør, og det er nemt at finde tredjeparts-dimser på grund af det standardiserede gevind.

Kom kvikt i gang

Overvågningssystemet leveres med en lille, fed kvikstartguide. For en gangs skyld er den danske oversættelse bedre end den engelske tekst. Det modsatte gælder for den obligatoriske app, som også kan downloades til Windows, men den er skrap til at læse QR-koder i guiden, så det er relativt nemt at komme i gang.

Det virker dog mindre gennem-tænkt, når appen meddeler, at softwaren skal opgraderes, og starter processen – hvorefter systemet kvitterer med ”Den er allerede den seneste version”.

De to kameraer skal parres med basen, og det skal ske en ad gangen. Det går nemt, når man husker, at denne del af kommunikationen foregår via Bluetooth, og enhederne derfor skal være meget tæt på hinanden. Hvorfor står det næsten aldrig i en manual?

Se også:  Brug den gamle mobil til at spotte tyven

Billedkvaliteten fra Imou Cell Pro er overraskende god, i forhold til, hvad vi er vant til at se – også i højere prisklasser. Evnen til at fange motiver i hurtig bevægelse er også udmærket. På skærmen kan vi se, at SD sluger omkring 60 kbps, mens Full HD bruger godt den dobbelte båndbredde. Man skal med andre ord have et yderst sløvt netværk, før der er grund til at nøjes med SD-kvalitet. 

På bagsiden af basestationen er der en USB 2.0-port, som man kan bruge til lagring af optagelser på en USB-nøgle eller harddisk på helt op til 2 TB. Man kan også tegne abonnement på skylagring af disse data, men det er dyrt. For 3, 7 og 30 dages lagring skal man betale henholdsvis 125, 187 og 437 kr. om året – pr. kamera!

Køb hellere en 32 GB USB-nøgle til 99 kr. til hubben, og spar det dyre abonnement på skylagring.

TAGS
overvågningskamera
privatovervågning
videokamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S