Home » Stationær computer » iMacs med power og nye skærme
iMacs med power og nye skærme

iMacs med power og nye skærme

Share

De to nye iMac – du ved dem med en stor skærm, hvor computeren er indbygget – ligner umiddelbart sig selv. Men indvendigt har de fået en stor opgradering, og skærmene er med LED baggrundslys og i øvrigt i 16:9 format. De har begge fået kortlæser (det var på tide!) i siden.

Den lille nye med 21,5” skærm fås ned til 8.299 kroner, og for de penge får du en 3,06 GHz Core 2 duo processor, 1920 x 1080 pixel opløsning, 4 GB hukommelse og 500 GB harddisk.

Dertil naturligvis optisk drev, WiFi og så videre. Den store 27” fås med samme processor og 1 TB harddisk og bedre grafikkort til 11.799 kroner. Og som noget nyt fås den også med en Core i5 processor på 2,66 GHz.

Se også:  Asus VG35V [TEST]: God til både gaming og arbejde

Så for første gang kan du nu få processorer i en hjemmemaskine, som ellers er forbeholdt servere eller de store Mac Pro computere. Den største med 27” skærm koster 13.799 kroner.

Vi har prøvet den mindste iMac, og den virker ærligt talt frisk. Vi har installeret Windows, og der er masser af muskler og power til det. De 4 GB hukommelse og processoren gør det godt.

På mange måder er den nye iMac et superhit. Til prisen er der meget at byde på, og den nye skærm betyder, at den er en fornøjelse at se film på. Skærmen har det rigtige format (Full HD), og LED baggrundslyset betyder, at alt står rent og meget lysstærkt.

Til almindelige applikationer går det også godt – både under Mac OS og Windows. Maskinen virker altid hurtig og kvik – også når vi bruger Photoshop til at redigere større billedfiler.

Se også:  Slut med Intel: Nye MacBooks får vildt ydelsesboost med Apples egen processor

Designet af iMac har fået et løft, og glaspladen dækker nu hele computeren, og i bunden finder du en metalplade, der matcher foden og det trådløse tastatur. Med i prisen følger også den nye Magic Mouse, som også kan købes separat.
Alt i alt synes vi, at de nye Mac’er til skrivebordet er et kanonhit.

Når man kigger på indmad, ydelse, byggekvalitet og design, så hænger prisen faktisk meget godt sammen – men husk, at du skal lægge prisen for Windows oveni. Det er til gengæld let at installere, og alle drivere til Windows følger med maskinerne.


Apple IMAC 21,5"
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple
skærm
Windows 7.0

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S