Test: iMac med forbedret 5K-skærm og Skylake

Test: iMac med forbedret 5K-skærm og Skylake

Share

Den nyeste 27″ iMac repræsenterer ikke det største kvantespring i modellens historie. Det er dog en meget overbevisende computer, hvor blandt andet skærmen er yderligere forbedret

Der er ikke mange brands, der har større gennemslagskraft end Apples iMac serie. Det går så vidt, at de fleste af os sikkert slet ikke tænker på iMac som værende en alt i en-computer, men slet og ret som iMac.

Der er ingen tvivl om, at den testede iMac stadig hører til i toppen af hierarkiet, når det kommer til alt i en-computere. Det er vist kun brugere, der ikke kan forlige sig med tanken om, at skifte til Mac OS X, der ikke ville være glade for at eje en.
Skulle det være tilfældet, så kan man via Boot Camp softwaren installere Windows som et supplement til Mac OS X i en dual boot-konfiguration.  
 
Opdateret 5K-skærm
Det er muligt at anskaffe iMac i en 21,5″-udgave, samt i en 27″-udgave, og vi har kigget på sidstnævnte. Fælles for de sidste nye modeller er, at alle 27″-
modeller er udstyret med en 5K Retina-skærm.

Se også:  Apple iPad 9,7” [TEST]: Her er intet nyt godt nyt

Det betyder, at skærmen rummer 14.745.600 pixel, hvilket er fire gange så mange pixel som en skærm med WQHD-opløsning rummer. Det kan også oversættes til en pixeltæthed på 217,6 PPi, hvilket er en virkelig høj værdi for en computerskærm.

Del denne