Home » Hovedtelefoner og højttalere » Ikoniske hørebøffer i retro-smart jubilæumsudgave – på tilbud nu
Ikoniske hørebøffer i retro-smart jubilæumsudgave – på tilbud nu

Ikoniske hørebøffer i retro-smart jubilæumsudgave – på tilbud nu

Share

I anledning af Sennheisers 75-års jubilæum lanceres en specialudgave af de ikoniske HD 25, som kan tåle hvad som helst. I hele juni er de nedsat 30 procent

I mere end 30 år er de populære Sennheiser HD 25 hovedtelefoner blevet brugt til professionel monitorering verden over af både DJs, video-journalister, tv-værter og lydeksperter.

Hovedtelefonerne er Sennheisers mest succesfulde nogensinde, og også blandt forbrugere er de blevet en sand favorit.

For at fejre sit 75-års jubilæum har Sennheiser produceret en Limited Edition-udgave i 25.000 eksemplarer, som er inspireret af farverne fra en anden ikonisk model, Sennheiser 414 fra 1968, der var verdens første åbne hovedtelefoner.

HD 25 Limited Edition kommer i en særlig retroindpakning og har gule ørepuder samt et originalt Sennheiser-logo på ørekoppen.

Se også:  Kan du kode eller drømmer du om det?

Køber man den normale HD 25 i juni fra udvalgte onlinebutikker, har man chancen for at modtage jubilæumsudgaven i stedet for den almindelige model. På Sennheisers hjemmeside kan du se, hvilke butikker der har specialudgaven på lager.

Kan tåle hvad som helst

Man siger, at Sennheiser HD 25 kan holde til hvad som helst, og det bl.a. er derfor, de er blevet så populære. Nu har Sennheiser lavet en test, der viser, hvor holdbare de rent faktisk er.

Monteret på en vandmelon får HD 25’eren bl.a. tæsk med at baseballbat – helt uden at tage skade. Det samme gælder dog ikke for vandmelonen.

Det hele er dokumenteret i denne video:

Smuglet ind i nattelivet

Som alle andre ikoniske genstande har Sennheiser HD 25 også en rig historie. Sagnet fortæller, at flyproducenten Concorde ringer til Sennheiser i 80’erne med et problem. Deres fly bevæger sig gennem luften med “Mach 2”, altså to gange lydens hastighed. Den slags fart skaber et kæmpe brag, også kendt som et ‘sonic boom’, og Concorde beder Sennheiser designe et sæt hovedtelefoner, der kan beskytte besætningen og de rejsendes ører.

Se også:  Epos Sennheiser GSX 300 [TEST]: Opgrader dit gaming-headset for billige penge

HD 25’eren er skabt, men inden længe stjæler piloter, stewardesser og selv de rigmænd, der er ombord, de robuste hovedtelefoner, som smugles over hele Europa for til sidst at ende i nattelivet hos dristige DJs, hvor de har været lige siden.

Se Sennheiser HD 25s vilde historie i videoen “Sonic Boom”:


TAGS
Headset
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S