Home » Transport » Ikonisk sportsvogn genskabt som topmoderne elbil
Ikonisk sportsvogn genskabt som topmoderne elbil

Ikonisk sportsvogn genskabt som topmoderne elbil

Share

Med konceptbilen Cyberster, leger MG med muligheden for en fremtidig sportsvogn, der har stærke referencer til den klassiske MGB Roadster

I 2024 vil det være nøjagtigt 100 år siden, det ikoniske britiske bilmærke MG (Morris Garages) blev grundlagt. Jubilæet er en glimrende mulighed for at drømme om en forbindelse mellem det gamle MG og det fornyede brand med en bil med sportslige ambitioner.

Den er netop hvad det nu kinesisk ejede MG har gjort.

Den nye MG Cyberster er en konceptbil, som har verdenspremiere på Shanghai Motor Show den 21. april.

Referencer til klassikeren

Den er skabt af MGs globale designteam, og allerede på de første billeder kan man ane referencen til MGB Roadsters sporty former og dynamiske silhuet.

Se også:  Nu kan du reservere Polestars elektriske sportsvogn

Designet visualiserer balancen mellem aggressiv æstetik og romantik. Fronten har arvet de klassiske runde MG-forlygter kombineret med et smalt grilldesign. De interaktive forlygter, ”det magiske øje”, i flere lag helt uafhængigt af grillen samt den iøjnefaldende underlæbe, giver bilen en unik front og opnår samtidig en optimal aerodynamisk ydeevne.

Andre detaljer ved MG Cyberster er den laserbælte-agtige LED-stribe på siden, og den måde omridset af dørene følger LED-stribens retning som en pil. Den dynamiske silhuet forstærkes yderligere af en skulderlinje i to niveauer, der fremhæver det muskuløse design ved for- og baghjul og skaber en lavere og mere robust holdning.

Bagenden på MG Cyberster har fået en såkaldt Kammback-styling. Den flade skrånende bagende forbedrer den bageste spoiler og giver en bedre aerodynamik. Det gennemgående LED-baglygtedesign skitserer Kammback-formen, mens de pil-lignende blinklys i begge sider skaber en tendens til fladt og digitalt design.

Se også:  Robotstyret stander lader elbilen for dig

Lang rækkevidde og lynhurtig acceleration

MG Cyberster kombinerer mekanisk drivkraft og smart teknologi. Konceptbilen har en intelligent elektrisk arkitektur, der muliggør en rækkevidde på 800 kilometer og en acceleration fra 0-100 km/t inden for 3 sekunder. Sportsvognen er også tiltænkt 5G interaktiv forbindelse for at skabe ubegrænsede muligheder for fremtidig mobilitet.

Flere oplysninger følger snart, når modellen vises på Shanghai Motor Show, 21. – 28. april 2021.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
mg

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S