Home » Mus » Ikonisk spilmus vækkes til live med ny teknologi
Ikonisk spilmus vækkes til live med ny teknologi

Ikonisk spilmus vækkes til live med ny teknologi

Share

De nye G502 X-mus fører G502’s arv videre. Den nye linje er en genopfundet og nydesignet version med de mest avancerede spilteknologier

”G502 er et ikon inden for spilverdenen, og vi ved, at brugerne har ventet på næste generations G502,” siger Ujesh Desai, vice president og general manager for Logitech Gaming. “Derfor har vi gentænkt den ikoniske G502, redesignet produktet og fuldført tekniske opdateringer, der løfter den legendariske gamingmus ind i en ny æra af spil. Med lettere materialer og banebrydende teknologi lover den nye G502 X at fortsætte G502-traditionen med ultimativ ydeevne og total kontrol.”

Eksklusivt for Logitech G kommer alle G502 X-modeller med de helt nye Lightforce hybrid optisk-mekaniske kontakter som skal sikreutrolig hastighed og pålidelighed samt præcis aktivering med skarp respons.

Hurtige switches

Lightforce er en mikroswitch-teknologi, der kombinerer fordelene ved optiske switches med den vigtige følelse af mekaniske kontakter, som spillere elsker. Optiske kontakter giver hurtig hastighed, ydeevne og god pålidelighed i hele musens levetid.

Se også:  Logitech Rally Bar Mini [TEST]: Toplækker alt-i-en-løsning til videomøder

Lightforce bruger galvaniske kontaktdele i kontakten, der fungerer ligesom mekaniske afbrydere, for at bevare den sprøde følelse. Resultatet skal være optiske og mekaniske triggere, der er konstrueret i forening, og leverer den ultimative spilydelse. Lightforce hybridswitches giver optisk aktivering med lav latens kombineret med de bedste egenskaber fra skarpe, taktile mekaniske klik.

G502 X præsenterer en nydesignet, vendbar og aftagelig DPI-shift-knap til at rumme en bred vifte af håndstørrelser og grebsstile, et nydesignet scrollehjul med højere stabilitet og reduceret vægt, samtidig med at G502’s ikoniske dobbelte hyperhurtige uendelige rulning og præcision bevares. USB-C-opladning til trådløse versioner, samt et tyndvægget eksoskelet for vægtreduktion og maksimal stivhed.

G502 X er også udstyret med HERO 25K højpræcisions-gamingsensoren, der tilbyder en nøjagtighed på 1-1 forhold ved sub-mikron-niveauer og nul udjævning, filtrering eller acceleration.

Se også:  Logitechs bedste mus og tastatur klar i Mac-versioner

Sammen med aktivitet og ydeevne uden ledning og, når den kombineres med Lightforce, har musen responstider 68 procent hurtigere end den forrige generation.

Opdateringen af den trådløse Lightspeed-protokol gør det også muligt for spillere at forbinde to Lightspeed-enheder til én modtager ved hjælp af Device Pairing Tool i G HUB. Spillere kan vælge at betjene G502 X med den samme modtager som deres Logitech G915, G915 TKL eller G715 gamingtastaturer.

Derudover er G502 X-linjen kompatibel med Logitech G Powerplay trådløse opladningsmåtter for ubegrænset batterilevetid uden ledninger.

G502 X PLUS-modellen leveres med Lightsync RGB med, 8-LED-belysning, der kan tilpasses og adapteres, mens brugeren spiller, opstarts- og nedlukningseffekter og batterioptimering gennem registrering af aktiv afspilning.

Alle tre mus fås i sorte og hvide farver.


TAGS
Logitech
spilmus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S