Home » Mobiltelefon » Ikonisk klapmobil gør comeback som foldbar smartphone
Ikonisk klapmobil gør comeback som foldbar smartphone

Ikonisk klapmobil gør comeback som foldbar smartphone

Share

Den sammenklappelige Motorola Razr satte standarden i 2004. Nu vil den gøre det igen som en hypermoderne smartphone, der kan foldes

Selv mobiltelefoner kan efterhånden have retrostatus. Motorola Razr er blandt dem, der bør kunne få nostalgien frem i mange af dem, som var i den mobilmodne alder helt tilbage i 2004. Den var her den sammenklappelige mobil oprindeligt indtog markedet. Den var blandt de første mobiltelefoner med det såkaldte clamshell design, hvor skærm og tastatur er separeret i to dele, der kan klappes sammen, så den ikke fylder så meget i lommen. Den blev en bragende succes og igennem årene er Razr kommet i flere forskellige udgaver.

Se også:  Bæredygtig smartphone? – Plan A & B

Nu er en ny version på trapperne. I hvert fald hvis man skal tro The Wall Street Journal, der har talt med kilder tæt på elektronik-giganten Lenovo, som i dag ejer Motorola-brandet.

Foldbar skærm

Den nye Razr vil også være sammenklappelig, men det vil være en anderledes teknologi, der ligger bag. Der vil blive tale om en fuldt funktionsdygtig smartphone med foldbar skærm. En ting, som flere producenter arbejder på i øjeblikket, ikke mindst Samsung, som i efteråret viste den første prototype. Det amerikanske brand Royole er dog nået at komme dem alle i forkøbet med den foldbare FlexPai.

Der er ingen eksakt lanceringsdato for den nye Razr, men det forventes at prisen vil lande helt oppe omkring 1.500 dollars (med afgifter osv ender det formentlig med en dansk pris på omkring 15.000 kroner).

Se også:  OnePlus Nord 2 5G er landet – her er alt du skal vide


TAGS
foldbar skærm
klaptelefon
Mobiltelefon
Motorola
RAZR
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S