Home » Stationær computer » Ikke kun bærbare fra Lenovo
Ikke kun bærbare fra Lenovo

Ikke kun bærbare fra Lenovo

Share

Computergiganten Lenovo er kendt for deres bærbare computere. Men fremover skal vi også til at kende dem for deres all-in-one stationære computere

Hver gang den kinesiske computergigant Lenovo lancerer en udvikling i en ny retning, er det pr. definition interessant. Således også denne gang med lanceringen af selskabets første kompakte stationære All-in-one desk-top pc – lige til at have stående på skrivebordet. Til forbløffende få penge.

ThinkCentre A70z hedder maskinen, der er blevet markedsført siden slutningen af november. Med A70z vil Lenovo henvende sig til en meget bred målgruppe fra små og mellemstore virksomheder til store selskaber, hvor All-in-one (AIO) kan være er et overbevisende alternativ til traditionelle pc’ere. Ikke mindst på grund af priserne, der ifølge selskabet begynder ved 410 Euro (plus moms).

A70z kommer med Intel Core2 Duo processorer og leverer lynhurtig systemstart med Windows 7. Understøttelse af DirectX 10 for en bedre spiloplevelse og 3D-applikationer. Der er dvd-brænder, seks usb-porte, to højttalere og mulighed for WiFi og for højopløseligt webkamera, indbygget Skype samt 500GB lagring.

Den sparer op til 70 procent plads i forhold til andre af Lenovos stationære pc’ere, er hurtig at installere og servicere og bruger mindre energi end traditionelle desk-top modeller. Og den ser endda fancy ud.

Se også:  Lenovo sætter fokus på tilbehør til mobilt arbejde med helt nyt brand

A70z omfatter en 19 tommer skærm i 16:10 widescreen format, pakket ind i en 24 tommers sort ramme. På et skrivebord optager maskinen 70 procent mindre plads end traditionelle desktops inklusive skærm. Den kan monteres direkte på en væg, og da der kun er et strømkabel, slipper man for det velkendte hav af ledninger, der plager så mange skriveborde med computere.

»Vi havde hørt fra it-ledere i mange forskellige virksomheder, fra undervisningssektoren, fra finansverdenen og sundhedssektoren, at de mangler stationære computere, der fylder mindre, sparer energi og er nemme at servicere«, udtaler Dilip Bhatia, executive director, Worldwide Desktop Marketing, Lenovo.

»Den nye ThinkCentre A70z overskrider disse behov, ikke blot ved sin kompakthed, sit super effektive energiforbrug og enkle service, den har også en meget høj ydeevne og en meget overkommelig pris«, siger han.

Ifølge analysefirmaet IDC vil det kommercielle all-in-one pc-marked vokse 16 procent næste år i et marked, der domineres af små og mellemstore virksomheder og private brugere. Den tendens passer med det voksende pc-marked i segmentet af små og mellemstore virksomheder, som IDC forventer vil være på næsten millioner pc’ere i 2013.

Se også:  Lenovo Legion 5 Pro [TEST]: Diskret dræbermaskine

En miljøbevidst maskine A70z er designet meget enkelt, og den booter på bare 35 sekunder. Og Lenovo lover, den er nem at reparere, hvilket skulle betyde mindre regninger til reparationer.

Maskinen leveres med Lenovos Power Manager TVT, der sparer energi ved at kunne bruge strømbesparende funktioner, der sendes fra en ekstern lokalitet.

Lenovo angiver også, at maskinen er markant billigere i drift end sammenlignelige Lenovo pc’ere. De fremhæver, at den kan give op til 65 US dollar i årlig elbesparelse. Det hele er naturligvis pakket ind i genbrugsmaterialer, og ved kun at bruge én boks har man sparet, hvad der svarer til 250 papbægre eller 139 plastikbæreposer. Det tæller simpelthen alt sammen, når man hedder Lenovo. Så i dette tilfælde er der ikke nogen, der kan komme og sige, at kineserne ikke gør noget for miljøet!


TAGS
alt-i-en computer
energibesparende
lenovo
miljøvenlig

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S