Home » Smart hjem » Ikke flere overraskelser: Nu kan tado forudsige dine varmeudgifter
Ikke flere overraskelser: Nu kan tado forudsige dine varmeudgifter

Ikke flere overraskelser: Nu kan tado forudsige dine varmeudgifter

Share

Brugerne kan nu få fuldt overblik over varmeudgifterne i deres tado-app

Tado lancerer i dag første del af deres nye smarte software, der skal give brugerne endnu mere kontrol med deres varmeudgifter. Det nye værktøj til at forudsige udgifterne giver alle tado-brugere med et Auto-Assist abonnement mulighed for at overvåge og kontrollere deres varmeudgifter i hjemmet.

Omkostningsprognoser skaber et håndgribeligt overblik over sammenhængen mellem adfærd og udgifter. Det opnås ved at forbinde temperaturen og tado° app-indstillingerne med analoge eller smarte måledata samt ved hjælp fra intelligente realtidsalgoritmer.

Hjælper dig til at spare

tado har udviklet den første løsning, der afhjælper et stort problem for boligejere og udlejere. Brugerne behøver ikke længere bekymre sig om, hvor høj den årlige varmeregning bliver, da de året rundt vil have fuld kontrol og præcist vide, hvad de kan forvente.

Se også:  COVID-19 har medført en 5 procent stigning i varmeforbruget

Udover denne forbedring i overblikket over varmeforbruget, vil den nye app-software også identificere potentialet for besparelser og give brugerne tips og gode råd til, hvordan man kan få maksimal varmeeffektivitet og dermed reducere varmeudgifterne. Det gør det lettere at spare penge og nedbringe husstandens CO2-udledning, hvilket aldrig har været vigtigere, end det er lige nu.

”Over store dele af Europa er prisen på gas og elektricitet steget til det højeste niveau nogensinde, og det vil boligejere få at mærke denne vinter”, forklarer tado°-medstifter og CPO Christian Deilmann. ”Grundet connectivity, cloud computing og datavidenskab er det nu muligt for alvor at træffe bevidste beslutninger om, hvor meget man skal bruge på komfort i hjemmet. På nuværende tidspunkt skruer folk op og ned for varmen uden at vide, hvad det egentlig betyder for deres årlige varmeregning. Med omkostningsprognoser bliver det fortid at skulle gætte, hvor energiregningen ender.”

Se også:  Billigere støvsugere fra Samsung

Fra i dag vil den første udgave af den nye feature være tilgængelig for udvalgte brugere i Europa. Der vil i løbet af denne varmesæson komme endnu flere lanceringer.


TAGS
smart hjem
smart home
Tado

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S