Home » Smart hjem » IKEA og Sonos indgår stort samarbejde om bedre lydoplevelser i hjemmet
IKEA og Sonos indgår stort samarbejde om bedre lydoplevelser i hjemmet

IKEA og Sonos indgår stort samarbejde om bedre lydoplevelser i hjemmet

Share

IKEA og Sonos vil sammen udforske, hvordan mange flere kan få mulighed for at skabe en god atmosfære i hjemmet med design, musik og lyd i samspil med hinanden

Lyd spiller en vigtig rolle i vores hjem. Den skaber mening omkring oplevelser og kan forbedre stemningen i hjemmet på et splitsekund. I samarbejde med Sonos bevæger IKEA sig nu ind på markedet for lyd i hjemmet. IKEA og Sonos vil sammen udforske, hvordan mange flere kan få mulighed for at skabe en god atmosfære i hjemmet med design, musik og lyd i samspil med hinanden.

Lyd – og musik i særdeleshed – kan forbedre stemningen i et hjem på et øjeblik. Uønskede biplyde fra teknologi og gadgets kan have en negativ indflydelse på atmosfæren, hvorimod positive lyde som musik vækker behagelige følelser i os.

Se også:  Sonos lancerer bærbar Bluetooth-højttaler med adgang til hele systemet

“Da vi spurgte folk, hvilken lyd de forbinder med deres hjem, var der mange, der svarede, at musik er det, der skaber et hjem,” siger Björn Block, der er Business Leader for IKEA Home Smart i IKEA, Sverige.

Musik har en vigtig funktion

Undersøgelser viser, at folk, der lytter til musik sammen, når de er hjemme, bruger mere tid med hinanden. Når man lytter til musik sammen føler man sig inspireret (25%) og elsket (14%) . Derudover bruger 65% af alle millennials musik til at føle sig mere hjemme uanset, hvor de befinder sig . Det fremhæver tydeligt vigtigheden af at fylde hjemmet med musik og god lyd.

IKEA og Sonos vil sammen forsøge at gøre det endnu lettere for folk at spille god musik, hvor som helst i hjemmet, uden at det forstyrrer den daglige gang – og på den måde gøre det muligt for folk at skabe en behagelig atmosfære i deres hjem, der forener vellykket design, musik og god lyd.

Se også:  B&O er klar med fjernbetjening til 5.500 kroner

“Sammen med Sonos vil vi demokratisere musik og lyd i hjemmet, og vi vil levere produkter, der er designet til den måde, folk lytter til musik på i hjemmet.” “Ved at samarbejde med Sonos kan vi kombinere IKEAs store viden, når det gælder indretning af hjem, med Sonos’ erfaring inden for fremragende hjemmelyd,” siger Björn Block, der er Business Leader for IKEA Home smart i IKEA.

TAGS
Ikea
multirum
Smarthome
Sonos

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S