IKEA laver smarte højttalere til Sonos-systemet

IKEA laver smarte højttalere til Sonos-systemet

Share

Samarbejdet mellem Sonos og IKEA kommer til at munde ud i et udvalg af højttalere til IKEA’s Home Smart-kollektion, der vil bære navnet ‘SYMFONISK’. De nye fælleshøjttalere bliver en integreret del af Sonos’ multirum lydsystem til hjemmet

Matchet mellem Sonos og IKEA er oplagt. Begge virksomheder har i mange år arbejdet for at gøre henholdsvis god lyd og godt design tilgængelig for mange private hjem. Derfor er de første prototyper af samarbejdet, der bliver vist under Democratic Design Days, kun begyndelsen af et langvarigt samarbejde, som vil munde ud i en serie af lydprodukter skabt af Sonos og IKEA.

»Tanken er at illustrere, hvor vi er på vej hen – samtidig er det alt for tidligt at vide, hvor vi ender henne. Det kommer selvfølgelig til at være højttalere med fantastisk lyd, der kan forbindes med Sonos’ multirum lydsystem via WiFi – samtidig med, at de bliver smukt integrerede i IKEA’s sortiment«, siger Tad Toulis VP for Experience & Design hos Sonos.

Se også:  Nu kan du få AirPlay 2 på iPhone og iPad
Undgå kabelrod

Et af målene for samarbejdet er at sprede fantastisk lyd i mange hjem og samtidig minimere kabelrod og derved skabe plads til beboerne og en mere harmonisk atmosfære.

»Vi lærer virkelig meget af hinanden, og vi er utrolig glade for den retning samarbejdet bevæger sig i. Det er helt klart noget som ingen af os kunne have skabt alene, så samarbejdet kommer til at komplementere begge mærker glimrende«, forklarer Tad Toulis.

De første produkter i ‘SYMFONISK’-serien vil være tilgængelige i 2019.

Del denne