Home » Underholdning » De sjoveste og mærkeligste gadgets på IFA
De sjoveste og mærkeligste gadgets på IFA

De sjoveste og mærkeligste gadgets på IFA

Share

IFA-messen er slut, og vi har samlet nogle af de mest specielle gadgets fra tech-messen

Alt om DATA fik igen i år vandret messehallerne i Berlin tynde, da vi traditionen tro besøgte Europas største tech-messe for forbrugerelektronik. Blandt de sædvanlige teknologiske kvantespring som 8K-fjernsyn, smart og forbundet køkkengrej, tynde laptops og tv med kunstig intelligens, så var der alligevel nogle enkelte gadgets, der skilte sig ud fra de sædvanlige typer forbrugerelektronik.

Smart-bleen

På IFA var der bunkevis af smart gadgets såsom smart-ure og endda en smart-blender fra Philips. Men den smarte ble, havde vi aldrig set før! Småbørnsforældre kender utvivlsomt problemet: Skal den lille pode have skiftet ble? På IFA fandt vi løsningen Opro9. Denne smart-ble sørger for, at vi ikke behøver at kigge ned i bleen for at se, om vi må smøge ærmerne op og finde vej til puslepuden. SmartDiaper Opro9 kan nemlig måle både fugtighed og temperatur og giver (naturligvis!) besked via en app, om bleen skal skiftes. Den holder tilmed styr på tid og frekvens, og udover at spare dig for unødige kig ned i bleen, så skulle du både spare penge på bleer og dermed også unødig spild af ressourcer.

SmartDiaper Opro9

Soverobot, vasketøj og hundens bedste ven

At robotter til hjemmet er på vej frem, var også tydeligt på messen og blandt de mange humanoide robotter, fandt vi sove-robotten Somnox. Somnox skulle løse det problem, mange har med at falde i søvn. Den lille robot-pude beroliger dig via lyd og lys, åndedrætsøvelser og så ”ånder” den selv, så man skulle slappe af, mens man knuger den lille pude ind til sig.

Somnox skulle give en bedre søvn

Derudover fandt vi en vasketøjsrobot ved navn FoldiMate, der mest af alt lignede en kæmpestor kasse, men som glimrede ved at folde dit tøj såsom bukser, trøjer osv. pænt sammen. Den kommer ud på markedet næste år til en pris lige under 1000 dollars…

Skal du have en robot til dit vasketøj?

Også menneskets bedste ven, hunden, var der robotter til (udover Sonys genoplivede robothund Aibo). Mange mennesker har dårlig samvittighed over at lade deres hund være hjemme, mens de er på arbejde – her kan den tønde-formede Laïka-robot lette din samvittighed. På messen viste firmaet Camtoy, hvordan deres Laïka kunne fungere som en robot-babysitter for din hund, da du via en app på din smartphone kan få den til at lege med dit kæledyr . Du kan også tale til din hund via en mikrofon samt få besked, hvis din hund gør for meget. Og så kan du naturligvis også lige tage et billede af dit legende kæledyr og dele det på sociale medier… mens du har travlt på arbejdet.

En smart robot til hunde

Den ultimative gamingoplevelse?

Salget af laptops går strygende – vel og mærke til gaming-segmentet, og på IFA fandt vi måske den ultimative gamingoplevelse nemlig Acers gaming-trone. Den vilde gamingstol hedder Acer Predator Thronos Gaming Chair og omringer dig med tre 27” skærme, har plads til en gaming-pc, tastatur og mus, og stolen kan naturligvis vibrere i takt til dit spil.

Acer Predator Thronos er måske den vildeste gamingoplevelse

Rulleskøjter på højt plan

Tidligere på sommeren kunne vi fortælle om Segway, der var klar med elektriske rulleskøjter. De meget specielle Segway Drift W1 rulleskøjter var naturligvis også at finde på IFA, så vi kunne se dem i fuld vigør. Segway havde to dansere til at demonstrere dem, og vi håber på at få dem ind på redaktionen, så vi selv kan være lige så elegante! Se en video af de elektriske rulleskøjter her.


TAGS
Acer
hifi
IFA
kaspersky
robot
segway

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S