Home » Mobiltelefon » IFA 2022: Det er ikke slut med Huawei-mobiler: Helt nye modeller klar
IFA 2022: Det er ikke slut med Huawei-mobiler: Helt nye modeller klar

IFA 2022: Det er ikke slut med Huawei-mobiler: Helt nye modeller klar

Share

Huawei klør på med smartphones trods det fortsatte handelsforbud, der udelukker brug af Android og andre Google-tjenester. På IFA-messen har de netop lanceret en ny serie ungdomssmarte Nova-mobiler

Huawei var mødt op med en stor stand på IFA-messen i Berlin, som vi besøgte sidste uge. Her var ikke bare bærbare, smarture og earbuds, men også smartphones og tablets, som grundet det handelsforbud, som Trump satte i værk i 2019, er en udfordrende kategori for Huawei.

Den kinesiske producent knokler dog ufortrødent på med at opbygge deres eget HMS-økosystem og udvide indholdet i appbutikken, AppGallery, så man udenom Google kan få det indhold man er vant til på sin telefon.

Huawei fortæller, at der er 580 millioner månedlige aktive brugere på AppGallery, hvoraf over 45 millioner er europæiske. Antallet af apps, der er tilgængelige i AppGallery er steget med 147 procent fra sidste år til i år, og der er nu over 5,5 millioner registrerede udviklere, der arbejder på at udvikle endnu flere apps verden over.

Se også:  Ny topmodel fra OnePlus kommer flyvende fra start

Huawei brugte messen til at vise to nye mobiler med HMS og AppGallery frem.

Frontkameraet i fokus

Huawei nova 10 og nova 10 Pro har fokus på foto. Det er især frontkameraet, der er prioriteret, da det for mange unge mennesker med stort forbrug af selfies og sociale medier er blandt de vigtigste redskaber på mobilen.

Begge enheder har 60 MP ultravidvinkelkamera på fronten, som er i stand til at optage 4K-video.

Huawei nova 10.

Huawei nova 10.

nova 10 Pro har også et ekstra 8 MP portrætkamera til skarpe nærbilleder.

Huawei nova 10 Pro.

Huawei nova 10 Pro.

Bag på begge mobiler er 50MP kamera med avanceret billedbehandling.

Derudover byder mobilerne på høje skærmopdateringshastigheder, hurtig opladning og slankt design – nova 10 Pro er 7.88 mm tynd og Nova 10 er 6.88 mm tynd.

Nye tablets til kreativitet og underholdning

De to mobiler lanceres sammen med Huaweis nyeste tablet, Huawei MatePad Pro, der er opdateret i alt fra design til skærmkvalitet, lyd og software.

Se også:  Samsung Galaxy A53 5G [TEST]: Mellemklasse? Nej, bare klasse

Der er 12.6″ Huawei OLED Real Color FullView-skærm med en opdateringshastighed på 120Hz, et skærmforhold på 90 procent samt Universal Color Consistency-teknologi for rigere og mere ensartet farvegengivelse.

En opdateret brugerflade har til formål at forbedre kreativitet og produktivitet samt give en mere PC-lignende oplevelse. Funktioner som App Multiplier og Multi-Window support muliggør multitasking og derudover giver Huawei M-Pencil (2. generation) og det magnetiske tastatur alsidighed, når man skifter mellem arbejde, kreativitet eller studier.

Der er desværre ingen oplysninger om danske priser på nogen af produkterne endnu, og det er heller ikke helt til at vide om vi overhovedet får de nye mobiler og tablets at se på det danske marked. I pressemeddelelsen fremgår det at “produkterne vil blive lanceret på det europæiske marked i løbet af efteråret. Oplysninger om, hvornår og hvilke produkter der lanceres på det danske marked, vil blive oplyst, når det er relevant.”


TAGS
handelsforbud
HMS
Huawei
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S