Home » Andet » IFA 2018: Morgendagens teknologi 
IFA 2018: Morgendagens teknologi 

IFA 2018: Morgendagens teknologi 

Share

Af Daniel Grenaa

Europas største messe for fremtidens forbrugerteknologi skydes i gang fredag d. 31. august. Kun de udstillende virksomheder ved præcis, hvilke produkter der bliver lanceret. Vi har dog vores forventninger til, hvad IFA 2018 bringer. 

IFA (Internationale Funkausstellung) er kendt for at være udstillingen, hvor de store virksomheder løfter sløret for nogle af deres mest interessante produkter indenfor kategorien forbrugerteknologi. I 2011 overstrålede Samsung de andre producenter, ved at lancere deres spritnye Galaxy Note. Spørgsmålet er nu, hvilke produkter og innovative løsninger der i år får forbrugere til at drømme, og de andre virksomheder til at ønske at de havde netop dét produkt i deres produktportefølje.  

2. tydelige tendenser på IFA 2018  

Ved dette års IFA har vi en stærk formodning om, at især 2 tendenser viser sig på messens hovedscene: Artificial Intelligence og Voice Recognition. På åbningsdagen holder LG Electronics’ CEO Jo Seong-jin sin tale med titlen ”Think Wise, Be Free, Living Freer with AI (Artificial Intelligence)”. Sammenkobling mellem hjemmets mange enheder, vil sandsynligvis være et omdrejningspunkt, ikke bare i denne tale, men gennem hele messen. Det betyder at vi i fremtiden i, langt højere grad vil opleve, at vores TV, vaskemaskine og køleskab taler sammen, og at vi kan kontrollere dem direkte gennem vores stemme, eller gennem én og samme enhed.  

Interessante produkter vi muligvis får at se på IFA 

LG: Et af de produkter som vi med sikkerhed ved bliver præsenteret i Berlin er LG’s første 8K (7680 x 4320) OLED-TV. TV’et er på gigantiske 88-tommer og kommer med over 33 millioner selvemitterende pixels. Disse pixels kan selv lyse op, og TV’et kræver derfor ingen baggrundsbelysning, hvilket betyder at man kan skabe fantastiske kontrastforhold. Man må også forvente, taget årets tendenser i betragtning, at LG vil lægge vægt på ThinQ – deres bud på AI. Måske i form af en ny V40 ThinQ smartphone? Man kan håbe. 

Samsung: LG er sandsynligvis ikke de eneste vil imponere med et 8K TV. Samsung har nemlig ophængt kæmpe reklamelærreder med teksten ”QLED 8K – Prepare to be amazed at IFA” rundt om i Berlin. Rygterne går på, at Samsung nye TV har hele 120Hz, som sikrer en dobbelt så hurtig billedopdateringshastighed end de 60Hz vi er vant til at se på. Samsung er desuden kendt for at overraske til IFA, så vi glæder os! 

Opdateret: amsungs QLED 8K TV er nu præsenteretS.

Se også:  Huawei træder ind i ledelsen af global open source-organisation

Sony: Tidligere på året lancerede Sony deres Xperia XZ2 og XZ2 Compact. Det er dog ikke helt uden for sandsynlighedens grænser, at de måske har et és i ærmet til dette års IFA. Vi håber meget på, at Sony lancerer deres Xperia XZ3 som i så fald vil være deres nye flagskibstelefon. Nettet flyder allerede med lækkede billeder, og rygtet siger, at den nye telefon har dobbeltkamera, flere ram og er tyndere bygget. Sidste år lancerede Sony deres populære 1000XM2 hovedtelefoner, som er et af markedets bedre aktive støjreducerende hovedtelefoner. Vi ved at opfølgeren WH-1000XM3 er på vej, og man kan håbe på at vejen fører direkte ned til IFA’s messehaller. 

Phillips: Det hollandske firma har allerede i en pressemeddelelse afsløret, at deres ”Phillips Hue” serie får tilført nye produkter. De nye spændende lys-produkter indeholder alt fra badeværelseslamper, hvis lys kan tilpasses, så make-uppen kan lægges på den helt rigtige måde, til den nye GU10 spot med ”Coming home” funktion. Det betyder, at lampen registrerer din tilstedeværelse og tænder sig selv når du er tæt på huset. På den måde skal man aldrig føle sig utryg når man kommer hjem om natten – apropos kunstig intelligens.  

Ovenstående er bare en brøkdel af hvad IFA (måske) kommer til at byde på. Der kommer med sikkerhed nye laptops, smartphones og gaming-udstyr. Desuden er en af de bedste ting ved IFA, at nogle af de fedeste produkter er dem, ingen havde set komme. Vi har selvfølgelig vores journalister tilstede under hele messen, så følg med her på siden – vi garanterer, at du ikke bliver skuffet!  


TAGS
8K
Android mobil
IFA
opdatering
Open Source

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S