Home » Mobiltelefon » I morgen kommer Galaxy S10 – på disse punkter vil den banke rivalerne
I morgen kommer Galaxy S10 – på disse punkter vil den banke rivalerne

I morgen kommer Galaxy S10 – på disse punkter vil den banke rivalerne

Share

Samsungs nye topmobil bliver præsenteret i morgen aften. Der skal leveres noget exceptionelt for at overgå konkurrenterne fra Apple og Huawei. Alt tyder da også på, at Samsung har et par esser i ærmet …

Der er meget på spil for Samsung, når den nye Galaxy S10 åbenbares for verden i morgen. I mange år har producenten siddet mageligt på Android-tronen. Sidste år blev Galaxy-mobilerne imidlertid ganske uventet væltet overende af Huawei, som med de to superstærke Android-flagskibe, P20 Pro og Mate20 Pro, leverede kvalitet og fornyelse i en grad Samsung ikke formåede med de småkedelig Galaxy S9 og Note9.

Således må Samsung se sig skubbet et trin ned af rangstigen. Det er ikke længere bare den sædvanlige kamp mod Apple, der skal kæmpes. Det er ligeså meget en kamp mod Huawei – en langt sværere kamp, da de to producenter kæmper om de samme Android-brugere.

Tre stærke features

Med Galaxy S10 er Samsung derfor nødt til at levere en mobil, der kan overbevise deres egne brugere om at blive i folden og samtidig hente nogle af de tabte tilbage fra Huawei.

Intet er officielt afsløret om mobilen endnu, og bliver det heller ikke før i morgen aften, hvor den præsenteres for verdenspressen. Men diverse lækager og kvalificerede gætterier giver et ret godt bud på hvad vi kan forvente.

Se også:  Nyt smartwatch fra Samsung

Hvis rygterne taler sandt kommer den til at overgå både Huaweis topmobiler og de nyeste iPhones på disse punkter:

1. Intet “notch” i toppen af skærmen: Såvel iPhone XS og de Huawei P20 Pro / Mate 20 Pro har et sort hak i toppen af skærmen, hvor selfiekameraet og teknologien til ansigtsgenkendelse sidder. Lækkede billeder viser, at dette ikke tilfældet for Galaxy S10. Skærmen fylder hele fronten ud, med undtagelse af en lille sort prik i øverste højre hjørne, hvor kameraet sidder.

2. Mere ram og lager: Den største af de nye mobiler, Galaxy S10 Plus vil kunne fås med ikke mindre end 12GB ram og 1TB indbygget lagerplads. Det er betydeligt mere end konkurrenterne tilbyder, men gør selvfølgelig også at prisen ryger helt i vejret.

3. Lynhurtigt internet: Meget tyder på, at Galaxy S10 vil kunne fås i en version med 5G-forbindelse, så du kan gå på det mobile bredbånd med utrolig høj fart. I så fald får Samsung et mikroskopisk forspring til Huawei, der næsten stensikkert vil præsentere en smartphone med 5G ved årets Mobile World Congress, som løber af stablen i næste uge.

Se også:  Apple har skabt sin absolut dyreste mobil nogensinde
Følger godt med

På en række andre felter kommer Galaxy S10 formentlig til at matche konkurrenterne, uden nødvendigvis at overgå dem. Ydelsen fra Exynos 9820-processoren, som forventes af at drive mobilen, ligger ifølge lækkede benchmarks lidt under iPhone og kommende Androids med Snapdragon 855-processor. Ligesom på Huaweis mobiler vil der være tre kameraer på bagsiden, fingeraftrykslæser indbygget i skærmen, og mulighed for at oplade andre enheder trådløst ved at lægge dem på bagpå mobilen. Ansigtsgenkendelsen vil formentlig også være forbedret, så den er på linje med Apples og Huaweis. Der vil formentlig være tale om tre modeller med forskellige skærmstørrelser og i forskellige prisklasser.

Hvor meget af alt dette, der holder stik, får vi endelig afklaring på i morgen kl. 19, når Samsung præsenterer Galaxy S10 i London. Vi er selvfølgelig på pletten derovre, og reporterer live her på hjemmesiden.

Billedet er i toppen er ikke et officielt billede fra Samsung, men et foto som bloggeren Even Blass har lækket. 


TAGS
Galaxy
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S