Vind en forrygende HyperX gamerpakke

Vind en forrygende HyperX gamerpakke

Share

GADGETkalenderen byder på masser af tilbehørslækkerier til pc-gameren.

Denne gamerpakke fra HyperX med fire stykker gaminggrej i høj kvalitet er ren forkælelse til pc-gameren. Først og fremmest får du et lynhurtigt gamertastatur i HyperX Alloy FPS RGB med mekaniske taster og LED’er, der lyser op i mange millioner farver. Designet er kompakt med stålramme, og det er muligt at gemme op til tre profiler til lys og makroindstillinger direkte i tastaturet.

Derudover kommer HyperX Pulsefire Surge MSPR gamingmus med RGB-lys og en Pixart 3389 sensor samt en opløsning på 16.000 DPI. Du kan skræddersy fem DPIindstillinger samt op til tre profiler, der gemmes i musen, så du nemt kan tage den med til gaming på farten. Til musen medfølger naturligvis den helt rette XL Fury S Speed edition musemåtte, der reducerer friktion og giver hurtige musebevægelser.

Se også:  Samsung Gear VR [TEST]: Gennemført mobil-løsning

Sidst men ikke mindst indeholder pakken HyperX Cloud Alpha MSPR gamingheadset, der er det første med dual chamber-teknologi, som giver en præcis og utrolig klar lyd. Der er en udtagelig mikrofon, og headsettet passer til både pc og konsol.

Deltag i den store GADGETkalender her.

Del denne