Home » Mus » HyperX Pulsefire Dart og ChargePlay Base [TEST]: Trådløs oplader og matchende mus
HyperX Pulsefire Dart og ChargePlay Base [TEST]: Trådløs oplader og matchende mus

HyperX Pulsefire Dart og ChargePlay Base [TEST]: Trådløs oplader og matchende mus

Share

Der er noget i luften, jeg ved nøjagtig hvad … det er selvfølgelig trådløs opladning. Kingston leverer i den forbindelse en Qi-oplader samt en gamingmus, der kan benytte denne oplader

Trådløse enheder er ikke noget særsyn længere og har ikke været det længe. Men det er stadig sådan, at når de trådløse enheder skal oplades, så foregår det oftest ved, at enheden forbindes til en oplader via kabel.

Sådan behøver det dog ikke være. Hvis du vælger Kingstons HyperX ChargePlay Base trådløse oplader, kan du oplade dine enheder trådløst, så længe de understøtter Qi. Hvis man ikke ved, hvad Qi står for i denne sammenhæng, så er det en open interface standard, der omhandler opladning af enheder via induktion.

Se også:  Duel på ergonomi: Trådløs versus kablet mus

HyperX ChargePlay Base er i alt sin enkelthed en flad og aflang platform, hvorpå man kan oplade to Qi-kompatible enheder såsom computermus, headsets eller telefoner på samme tid. Opladeren tilsluttes til en stikkontakt via den medfølgende strømadapter, som tilsluttes til platformen via den integrerede USB-C-port.

Mere er der i grunden ikke i det, man kan oplade to enheder samtidigt med op til 10 watt per enhed, og der er indbygget statuslys for hver enhed, der lyser, så længe opladning er i gang. Når opladningen af den påfaldende enhed er færdig, slukkes lyset ud for platformen, hvor denne er placeret.

Den eneste ting, man skal være opmærksom på, er, at man skal placere de enheder, der skal oplades, omhyggeligt på platformen, for ellers går opladningen ikke i gang.

Se også:  Vind en smart trådløs oplader
HyperX Pulsefire Dart

Hvad ville være mere passende end at teste et trådløst produkt, der understøtter Qi.
HyperX Pulsefire Dart er en 2,4 GHz RF trådløs gamingmus, som tilmed kan oplades trådløst også. Det giver op til 50 timers batterilevetid indtil næste opladning. Endog længere hvis LED-belysningen slukkes.

TAGS
HyperX
trådløs mus
trådløs opladning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S